Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Cui oferi produsul tău?

scris de Cristi Mosora în 29 noiembrie, 2009

LucruriGratis - Cui oferi produsul tau?Ai înscris o ofertă gratuită, a expirat perioada de înscrieri, acum trebuie să desemnezi un câştigător. Toate bune si frumoase, te uiţi pe lista cu cei care s-au înscris ca doresc produsul, vezi mesajele prin care au justificat nevoia lor pentru produsul tău, te uiţi prin profilul acestora, apoi problemă!

Nici unul dintre cei înscrişi nu se încadrează la modalitatea de livrare pe care ai selectat-o. Ai menţionat că nu doreşti să te încurci cu poşta, şi totuşi doritorii sunt din alte localităţi, şi nu au menţionat în mesajul lor că ar fi dispuşi să se deplaseze pentru a-şi ridica produsul. Sau, consideri că persoanele care sunt înscrise nu merită să primească produsul tău (nu eşti convins că au nevoie de el, par neserioşi, ai avut experienţe negative cu ei, etc).

Ce e de făcut? Dacă până acum sistemul te obliga să alegi pe unul dintre cei înscrişi, acum am implementat o funcţie nouă, care permite ofertanţilor să prelungească perioada de înscrieri atunci când consideră că cei înscrişi nu se potrivesc cu profilul dorit pentru oferta lor. Apăsaţi pe butonul care apare în partea de jos a paginii de alegere câştigători, şi în fereastra aparută introduceţi motivul pentru care nu aţi ales dintre doritorii înscrişi (aceasta justificare va apărea ca şi comentariu în pagina produsului), apoi selectaţi noua perioada de timp cu care doriţi să extindeţi oferta.

(sursa foto)

Recomandă:
Articol din categoria
Funcționarea site-ului, Noutăţi şi Presă
4 Comentarii
 1. Am pus citeva oferte, sint aprobate, au si useri inscrisi.
  Am citeva intrebari:
  1. Pot sa aleg un user inainte de termen?
  2. Pot sa modific termenul? Am lasat valoarea implicita, o luna, si mi se pare cam mult. Majoritatea userilor s-au inscris in primele zile.
  3. Am specificat si eu in descriere si vad ca a pus si sistemul automat: „Posibilitate de plata la livrare in sistem ramburs. Taxele de livrare suportate de castigator.”
  Adica, eu ca sa-mi recuperez taxele postale, trec si o valoare de ramburs (5-7 lei, nici nu mai stiu cit sint taxele de expediere). Corect?
  Va multumesc.

 2. Buna, Paul.
  1. Castigatorul se poate alege numai cand expira perioada de inscrieri, care nu se poate modifica. Dar o perioada mai lunga o sa te ajute sa ai de unde alege, daca te uiti mai atent, la ofertele tale sunt inscrisi 1-2 oameni, dintre care unul este genul de membru care se inscrie la toate ofertele de pe site. Ma gandesc ca o sa te ajute sa ai o baza de selectie mai mare.
  2. Referitor la expedierea prin colet, la posta va trebui sa platesti in jur de 8 ron (sau mai mult, daca depasesti o anumita limita de greutate), apoi sa astepti ca destinatarul sa ridice coletul si sa iti trimita prin mandat postal banii inapoi. Unii membri au venit cu o alta solutie: au cerut contravaloarea taxelor de transport anticipat, prin transfer bancar, in felul acesta trimiterea unui colet costa mai putin (de la 2,4 ron). Tu, ca ofertant, decizi metoda prin care esti dispus sa trimiti coletele, eventual poti sa le mentionezi in descrierea ofertei (in cazul tau e deja tarziu, asa ca poti adauga un comentariu la oferta). Sau, varianta cea mai simpla, sa alegi pe cineva din localitatea ta.

 3. valis permalink

  Salut!

  Am inscris un produs ieri, niste benzi depilatoare, si acestea au fost aprobate. Problema este ca am ales din greseala timpul prea lung pentru a se putea decide castigatorul. Mi s-au inscris doua persoane, insa nu as vrea sa aiba probleme atunci cand le utilizeaza (m-am inscris pentru 3 saptamani iar produsul expira in martie, intr-o saptamana…) as vrea sa stiu daca exista vreo metoda, vreo clauza de urgenta prin care as putea alege mai repede persoana careia ii voi da benzile, pentru a nu se trezi cu produsul expirat….

  Mesi fain!

  Vali din BV

 4. S-a rezolvat 🙂

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.