Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 286
Tags


Diverse

scris de Cristi Mosora în 16 noiembrie, 2009

Postaţi aici toate comentariile legate de funcţionarea site-ului, care nu se pot încadra la alte categorii.

Recomandă:
Articol din categoria
Funcționarea site-ului
2 Comentarii
  1. Cazimi permalink

    Eu inca nu am inteles ce rol are marcarea unor utilizatori ca prieteni. Parca vazusem undeva ca asta atrage notificari cu privire la articolele adaugate de numitii prieteni. Daca asta e scopul (si e un scop bun!), eu nu am primit nicio notificare, desi am 4 prieteni, unii foarte activi pe site.

    Altminteri, sortarea membrilor pe criteriul „numar de prieteni” mi s-ar parea mai util sa fie inlocuita cu criteriul „produse primite” sau „produse la care s-a inscris”.

    Ma intreb daca ar fi o idee buna ca prietenii unui membru sa fie vizibili. Avantajul ar fi ca s-ar putea face o reputatie in cascada, dezavantajul – dezvaluirea unor informatii asupra carora unii poate ar dori sa pastreze discretia.

    Oricum, in conditiile de fata, cred ca s-ar putea renunta la sortarea in pagina de Membri dupa numarul de prieteni.

  2. Deocamdata rolul prietenilor nu este prea vizibil, dar pe masura ce o sa avansam cu lucrul la site, o sa aduca o serie de avantaje importante.

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.