Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 286

Ford Scorpio 1987

scris de Cristi Mosora în 13 noiembrie, 2009

Unul din produsele înscrise pe site care mi-a atras atenţia este această maşină:

Ford Scorpio - vedere lateralăFord Scorpio oferit gratuit

Marca/Model: Ford Scorpio, Înmatriculat în România
Kilometraj: ~200.000
An de fabricaţie: 1987
Motor (cilindree, carburant): 1600 benzină
Consum (urban/extraurban/mediu în L/100km): 10/7/8,5
Nivel de echipare: geamuri electrice, oglinzi electrice, închidere centralizată, servo frâna/direcţie, abs, cotieră, scaun şofer reglabil + volan (totul absolut funcţional), jante aluminiu 15″, iar interiorul se prezintă în stare excelentă, nici măcar ars cu ţigara.

Maşina are anumite probleme, necesită reparaţii, aveţi toate detaliile aici: http://www.lucrurigratis.ro/LGProduct/Ford-Scorpio-inmatriculat-RO.aspx

Omul s-a gândit aşa: dacă cineva ar fi dispus să o repare şi s-ar putea folosi de ea, i-aş da-o cu plăcere.

Ce s-a întâmplat în cele 30 zile care au fost disponibile pentru înscrieri la acest produs? Îmbulzeală mare, mai mult de 60 oameni s-au întrecut în argumente cum că lor ar trebui să li se ofere maşina. Au trecut cele 30 zile, și proprietarul a început să discute cu cei înscriși, și unul câte unul a fost nevoit să îi scoată de pe listă, din diverse motive (Păi de ce trebuie reparată? Păi de ce să vin eu sa o iau? Păi eu m-am înscris doar de fun. Păi eu sunt sigur că anunțul ascunde ceva putred. Păi eu nici nu am carnet, aș fi vrut să am o mașină, dar doar așa, ca fantezie).

Un sfat pentru cei care se înscriu la produse: este bine să vă înscrieți de „fun”, dar faceți-o la produse de care aveți nevoie. Ar fi minunat dacă toți membrii comunității LucruriGratis ar da dovadă de aceeași maturitate și responsabilitate ca cei pe care am avut plăcerea să îi cunosc până acum.

Proprietarul nu s-a lăsat descurajat, și m-a rugat să prelungesc perioada de înscrieri cu o săptămână, mai dă o șansă mașinuței să își găsească un nou stăpân. Sigur există printre voi cineva care se pricepe la mecanică și s-ar bucura de acest cadou!

Recomandă:
Articol din categoria
Oferte interesante

Alte articole pe această temă:

2 Comentarii
  1. stiu poate razi dar nu pentru mine ar fi pentru fratele meu este si mencanic si ar reparau ca lui asta ii place sa mestereasca toata ziua acum de tine depinde multumesc pentru rabdare

  2. Ai ajuns cu cateva luni mai tarziu 🙂 Masina a fost deja data, din 17 noiembrie anul trecut. Iar ca sa te inscrii la oferte, trebuie sa intri pe site (http://www.lucrurigratis.ro).
    Daca urmaresti site-ul, sigur o sa gasesti si alte lucruri interesante.

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.