Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 286

Haideţi să le găsim un stăpân

scris de Cristi Mosora în 23 noiembrie, 2009

1. 5 pisicuţe de 3 luni din Braşov

Se caută stăpân pentru 5 pisicuţe de 3 luni din Braşov. În poză le vedeţi când aveau doar 2 luni, aciuate pe langă mama lor. Înscrierile se fac până în 29 noiembrie 2009.

2. Un pisoi cu ochi albaştri din Braşov

„Ofer gratuit motanel in varsta de 6-7 saptamani, gri complet, ochi albastri, nevaccinat, nesterilizat. Stie sa manance singur, merge la nisip singur, foarte curat, foarte jucaus si foarte dulce.” Înscrierile se fac până în 29 noiembrie 2009.

3. Un porcuşor de Guineea din Târgu Mureş

„Ofer pui de Porcusor de Guineea. E de culoare maro inchis, frezat cu o banda alba la gat, are 2 luni.” Înscrierile se fac până în 7 decembrie 2009.

Recomandă:
Articol din categoria
Oferte interesante
Un comentariu
  1. tyby permalink

    asi vrea sa am un purcelusi am mai avut dar nam avut unde sa tin si ieam dat la un prieten dar acuma am si voi putea sai crezc foarte bine imi place ori ce este animal sal iubesc cu mare dragoste 🙂 0768414506 tyby nr meu

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.