Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Partenerul de tranzacţie nu e de găsit!

scris de Cristi Mosora în 16 noiembrie, 2009

S-a terminat perioada de înscrieri şi partenerul de tranzacţie nu răspunde? Ce e de făcut?

Anunţă aici dacă au trecut câteva zile de la alegerea câştigătorului, şi cel căruia i-ai oferit produsul nu te-a contactat și nu ţi-a răspuns la mailuri, sau dacă au trecut mai multe zile de când s-a terminat perioada de înscrieri la un produs, şi proprietarul întârzie cu alegerea câştigătorului ofertei.

Recomandă:
Articol din categoria
Funcționarea site-ului
9 Comentarii
 1. rhybana permalink

  si daca cel care a oferit produsul nu raspunde?!

 2. Ţi s-a întâmplat?
  Dacă se întâmplă să nu dea nici un semn cel care oferă (nu alege câştigătorul, sau l-a ales apoi nu a răspuns la mailuri), anunţaţi aici numele acestuia şi produsul despre care este vorba, şi vom încerca să vedem care este problema. Este posibil ca acesta, nefiind experimentat în folosirea calculatorului sau a interfeţei site-ului, să nu ştie cum să aleagă câştigătorul, sau alte variante.
  Dacă totuşi nu se rezolvă nimic, se anulează oferta, primeşte feedback negativ, şi avem grijă să îl evităm altă dată când ne mai iese în cale.

 3. rhybana permalink

  pai eu sunt trebuta la castigator, i-am dat mail, am dat o pers de contact pt ca nu pot merge personal sa ma intalnesc cu ofertantul dar nu mi-a raspuns la mail…inca! eu nu ma grabesc..dar mno, doar ca idee 🙂

 4. Eu am avut un caz recent cand partenerul de tranzactie a fost plecat in vacanta doua saptamani. Credeam ca nu e serios, imi venea sa ii scriu un e-mail mai „nepoliticos”. In schimb, vorba dulce… i-am scris un mail „normal” si m-a lamurit. Cred ca trebuie lasat cam 2-3 saptamani pana cand sa declarati partenerul o cauza pierduta. (suna ca o consiliere conjugala) 😀

 5. Pentru produsul:

  http://www.lucrurigratis.ro/LGProduct/Aparat-Foto-digital.aspx

  ofertantul m-a ales castigator. I-am scris pe data de 16 nov., nu mi-a raspuns nici pana in ziua de azi (21 nov). Mai astept, poate cine stie…

  Pentru produsul

  http://www.lucrurigratis.ro/LGProduct/Pantaloni-dama-marimea-38.aspx

  castigatorul a fost ales pe 9 nov, insa nu si-a citit emailul sau nu a raspuns la niciunul dintre cele cel putin patru emailuri trimise. Acest din urma produs as vrea sa il repun in circuitul LucruriGratis, caci mi-am pierdut speranta ca il voi putea trimite/inmana castigatorului.

 6. septembrie permalink

  eu l-am ales castigator pe Matthers pentru cd-ul cu samba- era singurul cd pe care si l-a dorit si in plus il stiam de la o intalnire de bloggeri.
  http://www.lucrurigratis.ro/LGProduct/Cd-cu-lectie-de-dans-Samba.aspx

  l-am ales in 12.11… eram foarte grabita sa anunt castigatorii:)) in fine…
  a trecut o luna si nu mi-a raspuns la email.
  dupa cate vad lucreaza in IT …a fost la intalnire de bloggeri…so…intr-o luna de zile nu a avut acces la calculator?!
  mi-e greu sa cred asta.

  apoi, aceeasi situatie am cu tipul din bucuresti Adi87
  lui am zis ca-i dau cd cu merenghe http://www.lucrurigratis.ro/LGProduct/Cd-cu-lectie-de-dans-Merengue-224.aspx
  nici de la el nu am primit vreun raspuns… si chiar eram hotarata sa-i dau si alte cd-uri din colectia personala, nesigilate, dar foarte bune de altfel… in fine…

  aceeasi situatie cu Remus Stefu
  http://www.lucrurigratis.ro/LGProduct/Cd-cu-lectie-de-dans-Rumba-226.aspx si pentru el aveam cd si chiar eram gata sa-i dau si din colectia personala…
  l-am ales castigator pentru ca il stiu din lista mea de mess:) …si a l-am vazut cel putin o data online in aceasta luna… chiar in noiembrie l-am apelat si i-am zis de cd-uri dar nu raspuns…in fine…

  cred ca am asteptat destul…de o luna am tinut cd-urile pe birou, ba o saptamana le-am tot avut cu mine in poseta…
  asa incat rog sa mi se dea voie sa aleg alt castigator in cele trei cazuri.
  multumesc.

 7. @septembrie: vrei sa alegi pe altcineva dintre cei inscrisi atunci? nu e posibil sa nu mai fie interesati acum (e o sansa mica, eu doar intreb)?
  Ai de ales intre cele 2 variante:
  a) dai feedback la acele produse, mentionezi ca nu s-a incheiat tranzactia+ motivul, si scrii cateva cuvinte despre castigator, ca sa stie si altii ce experienta ai avut cu el (aceste comentarii vor aparea in curand in pagina de profil a membrilor). Apoi eu voi reseta alegerea castigatorilor, si vei alege pe altcineva din lista.
  b) dai feedback ca mai sus, dar alegi o noua perioada de inscrieri, si dai si altora sansa sa se inscrie la produse.

  Astept decizia ta (the red pill or the blue pill) plus perioada de inscrieri (1,2,3,4 sapt) daca e cazul.

 8. septembrie permalink

  nu a trecut chiar o luna din 12 nov dar iti dai seama ca doream sa le dau deja din 1 nov?:)))
  so, tinand cont ca primii doi stiu ca au la indemana net… am sa-l mai astept pe adi doar.
  am sa aleg castigator din cei care s-au inscrisi:)sunt oameni frumosi si ei.

  ps. o idee… toata lumea de sarbatori strange lucruri pentru a da la saraci insa si toti saracii asteapta sa primeasca lucruri:)
  asa incat, ai vrea sa faci ceva de gen? adica un loc unde lumea sa puna lucruri pe care apoi sa le dam la vreo casa de copiii sau camin de batrani, depinde de lucururi…

 9. În situația în care eu am finalizat tranzacția și celălalt nu, eu nu prea am știut unde să completez – tranzacție efectuată sau neefectuată, Adică, eu am trimis produsul, dar nu am primit banii promiși (asta m-a învățat minte să nu mai accept sistemul ”bani în plic” cu care, iată, mi-am luat țeapă de prima oară! de aceea am și specificat acest lucru în profil, alături de celelalte condiții de livrare).

  Am completat totuși la ”tranzacție efectuată” (fiindcă eu mi-am făcut partea mea, deci din punctul meu de vedere tranzacția s-a finalizat) ceea ce automat a scutit persoana să primească penalizare, însă am selectat calificativul minim despre cum s-a organizat / finalizat tranzacția și nu am bifat că i-aș mai oferi vreodată vreun produs. Nu că ar depinde viața mea de cei 3 lei pe care trebuia să-i primesc, e vorba de un principiu și de situația în care unul e corect și altul nu. De aceea eu nu consider că sistemul ”bani în plic” este eficient. Pentru că nu poți băga mâna în foc pentru celălalt, Unul poate trimite produsul iar celălalt nu trimite banii (cum am pățit eu) sau invers.

  (Menționez că au trecut 2 săptămâni de la data mailului în care banii mi se promiteau ”foarte curând”. Întrucât dețin magazine online, deci trimit comenzile exclusiv prin poștă și curier, știu exact cât fac trimiterile poștale…cu condiția să fi fost trimise. În două săptămâni ajungea și dacă poștașul venea pe jos de la Brașov la București!)

  Pentru trimiterile în alte localități folosesc sistemul ramburs (omul plătește doar taxele poștale, pe care i le comunic după ce pun pachetul) sau curierul rapid cu plata la destinație. Până acum le-am folosit pe ambele, cu succes și le voi folosi și în continuare, Cine preferă varianta cu bani în plic, este liber(ă) să nu se înscrie la ofertele mele.

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.