Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Viniluri cu muzică clasică

scris de Cristi Mosora în 18 noiembrie, 2009

Cine este cunoscător într-ale muzicii, a auzit că puţine sisteme audio reuşesc să se apropie de fidelitatea sunetului obţinută cu ajutorul unui vinil redat la pick-up. Unii oameni şi-au dezvoltat o adevărată pasiune din a colecţiona viniluri cu muzică clasică, acestea ajungând de multe ori la preţuri pipărate.

De câteva zile, pe LucruriGratis, am observat că un domn din Braşov şi-a manifestat intenţia de a oferi gratiut aceste 2 viniluri:

1. Verdi – Simon Boccanegra

2. Simphonia nr.9 in D Minor, Opus 125, de Ludwig van Beethoven

Înscrierile se fac până pe 13 decembrie, aşa că dacă sunteţi melomani, şi vă este la îndemână să faceţi un drum la Braşov, nu mai staţi pe gânduri: înscrieţi-vă cât mai repede, şi convingeţi-l pe ofertant că dumneavoastră meritaţi să obţineţi măcar unul din cele 2 viniluri !

Recomandă:
Articol din categoria
Oferte interesante
2 Comentarii
  1. tantzi permalink

    eu sunt din bucuresti si in afara de ac 2 vinuluri mai am inca 500 asisderea pe care le OFER cui are nevoie sau tmp sa le vanda si sa faca ce vor cu ele numai sa nu ajunga la gunoi pentru ca imi este mila de ele.

  2. enea vali permalink

    salutare. mai are cineva viniluri de donat? Ms 🙂

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.