Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 286

Un Crăciun cu aromă de curat

scris de Cazimi în 3 decembrie, 2009

Iată o ofertă care m-a emoţionat, un adevărat cadou pentru sărbătorile care bat la uşă. Într-o epocă în care companii de toate soiurile ne agresează cu „oferte” de Crăciun, care se traduc până la urmă tot prin „Scoateţi mai mulţi bani din buzunarul vostru ca să intre în buzunarul nostru„, iată că cineva îşi ia în serios rolul de creştin, oferindu-şi ajutorul pentru Curăţenia de Crăciun.

Autorul acestui cadou neobişnuit, dar necesar  este o Crăciuniţă din Braşov (fiind astfel de înţeles de ce livrarea serviciului se va face doar în acest oraş), care pune la dispoziţie mâna de lucru pentru a pregăti o casă pentru întâmpinarea cum se cuvine Naşterii Domnului.

Îmi şi închipui casa câştigătoare în ajunul Crăciunului, mirosind frumos a brad, a mirodenii culinare aburind dinspre cuptor şi a arome de vanilie şi nucă insinuate de cozonacii rânduiţi pe servantă. Îmi închipui proprietarul acestei case, salariat cu deficit de bani şi timp, bucurându-se de toate aceste arome pure, după ce mirosul prafului va fi dispărut prin efortul fizic de mari dimensiuni al Crăciuniţei ad-hoc având şi ea, la rândul său, timpul drămuit. În zilele în care s-ar putea odihni după munca de-a lungul săptămânii, a ales să aducă în casa cuiva tradiţia de a avea o casă curată pentru Sărbători.

Un cadou care aduce mărturie că putem fi şi buni, şi generoşi, şi că există oameni care pot făuri exemple de urmat şi de admirat.

Recomandă:
Articol din categoria
Oferte interesante
Un comentariu
  1. adriana permalink

    Si sa mai ziceti ca sarbatorile de craciun nu aduc minuni…nu-mi vine sa cred, e un gest atat de…crestinesc ,ca imi vine sa ma inchin ca in fata unei icoane…

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.