Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287
Tags

, ,


Donează lucrurile care nu iţi mai trebuiesc

scris de Cristi Mosora în 23 ianuarie, 2010

Cineva a pus punctul pe „i” cu ajutorul unui webcam 🙂 De ce să îţi foloseşti şifonierul pe post de depozit pentru haine pe care nu le mai porţi? Eliberează spaţiul şi ajută pe cineva cu LucruriGratis.ro !

Recomandă:
Articol din categoria
De pe net
10 Comentarii
 1. dana2004 permalink

  Foarte fain filmul. Inspirational 🙂 CU totii avem o gramada de haine de care ne-am plictisit.

 2. Ai dreptate, @dana. Ma tot gandesc sa facem un concurs de filmulete de genul asta, pentru membrii nostri. Si cu ocazia asta imi raspund si la intrebarea: sunt romanii amatori de „celebritate”? Reality show-urile ne arata ca da, dar parca ii vad sfiosi pe romani cand vine vorba de filmat si aparut la TV, pe youtube, etc. – si ma includ si pe mine aici.

 3. bibicata permalink

  daca aveti lucruri de prisos contactati-ma.am oameni care chiar au nevoie de ele si le pastreaza curate.tel 0742997368

 4. andreea permalink

  vreau ceva care se doneaz *(vreau sami donati voi mie)

 5. @bibicata si @andreea, daca vreti sa primiti produse gratis intrati pe site-ul http://www.lucrurigratis.ro si alegeti din cele 700 de oferte active in acest moment.

 6. Mirabela permalink

  Tocmai ne’am casatorit,am locuit cu chirie..acum ne’am mutat la bunicul la tara Magurele,ph..si ducem lipsa de multe asa k orice donatie de lucruri utile si in stare bunicica,sant bine venite…dar nu am posib transportului..VA MULTUMESC. Tel 0724987682 dupa ora 17.

  • Salut Mirabela, urmareste ofertele gratuite care apar pe http://lucrurigratis.ro si aboneaza-te la lucrurile de care ai nevoie si care se ofera in apropierea locului in care v-ati mutat. Asta ca sa iti fie usor sa le iei, fara sa te mai incurci cu colete sau mijloace de transport.

 7. de ce sa primcsti ca sa donezi daca se poate ca persoanele care au nevoie sa le primeasca direct nu prin intermediari


Trackbacks & Pingbacks

 1. Tweets that mention Donează lucrurile care nu iţi mai trebuiesc -- Topsy.com

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.