Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 286

Să le găsim stăpâni!

scris de Cristi Mosora în 3 februarie, 2010

Chinchillla

Adrian77, din Argeş, care are o crescătorie de chinchille, va fi nevoit să plece din ţară. Pentru că nu are cui să le lase în grijă, oferă gratuit 8 familii, cu vreo 40 pui. Doritorii îşi vor motiva înscrierile aici, până la data de 12.02.2010. Animăluţele vor fi preluate din Argeş, de la domiciliul ofertantului.

Căţeluşă metis cu terrier

„Oferim spre adoptie catelusa metis cu terrier, foarte jucausa, prietenoasa, iubitoare de copii, vaccinata si deparazitata la zi, nepretentioasa la mancare. Este crescuta in curte si gradina, deci nu are probleme la temperaturi foarte scazute. Suntem nevoiti sa ne despartim de ea deoarece suntem des plecati de acasa pe perioade lungi.”

Doritorii se pot înscrie aici, până în data de 20.02.2010, şi vor trebui să preia căţeluşa din Braşov.

Un pisoi frumos

pisoi gratis„Caut camin calduros pentru un mic si scumpic motanel de rasa (tatal este un Mins negru, iar mama este gena speciala a rasei mins si anume calico tortoiseshell – pentru detalii intrati pe aceasta pagina). Culorile nu sunt inca clar definite, dar momentan pare un motanel negru. Daca exista doritori din alt judet lucrurile pot fi complicate, asa ca daca nu aveti drum spre Brasov, va rog nu aplicati.”

Înscrierile aici, până în 12.02.2010.

Recomandă:
Articol din categoria
Oferte interesante
Încă nu sunt comentarii

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.