Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Iti pretuim pasiunea

scris de Cristi Mosora în 25 mai, 2010

3000 membri! Atat de multi suntem deja cei care folosim LucruriGratis. Si am oferit peste 3500 articole gratuite :). Iti multumim pentru ca ai promovat acest proiect, fara tine nu am fi ajuns la acest nivel.

Stim ca iti place sa reciclezi, ca iti pasa de mediul in care traim. Stim ca iti place sa ii ajuti pe cei care au nevoie de tine. Stim ca ai un suflet bun. Esti de-al nostru! Dar insemni mult mai mult decat atat. Ai si tu proiecte, ai un site sau un blog in care pui suflet, ai un hobby sau o pasiune arzatoare.

Consider ca a venit vremea sa ne revansam, sa incepem sa ii promovam la randul nostru pe membrii comunitatii LucruriGratis. Am primit multe solicitari de a face banner/link exchange. Cu parere de rau a trebuit sa refuzam, iar explicatia este foarte simpla: daca ii ajutam pe unii dintre membri, va trebui sa ii ajutam si pe ceilalti, si nu ar fi destul spatiu fizic pe site/blog ca sa punem atatea bannere si linkuri. Dar ne-am gandit la o varianta si mai buna: pe blog am facut o noua sectiune, Comunitate->Iti pretuim Pasiunea! Aici vom publica articole de la membri, in care si tu ne poti povesti despre hobby-urile, preocuparile, proiectele personale, site-urile si blogurile tale, orice ne poate ajuta sa te cunoastem mai bine si sa devenim mai apropiati. Ne bucuram sa stim ca pe langa faptul ca intermediem tranzactii gratuite  pentru tine, putem sa te ajutam si in acest fel, promovandu-te.

Care e procedura?

 1. Intri in pagina de contact a blogului
 2. Scrii articolul  – pentru o experienta placuta a cititorilor, recomand o abordare personala, ca de la un membru LucruriGratis la comunitate (nu vrem sa publicam comunicate de presa impersonale, anunturi reci, ca la sectiunea de anunturi de la ziar). Poti folosi cod html pentru formatare, linkuri, poze – hostate pe site-ul/blogul tau, sau pe un alt server.
 3. Ai grija sa completezi datele tale (eventual numele tau de utilizator LucruriGratis)
 4. Noi primim articolul, il aranjam (grafic) si il publicam pe blog.

Fiind la inceput, acest concept nu e perfect, dar asteptam sugestiile tale pentru imbunatatirea lui 🙂

Cu prietenie,

PS. 1 – Nu e cazul sa mai subliniem ca pentru articole ne asteptam sa folositi un limbaj decent, nu? Iar articolul, va trebui sa fie unic (nu vom republica articole care exista deja pe alte site-uri/bloguri).

PS.2,3… – vor fi completate cu sugestiile din comentariile voastre, care vor contura un regulament al acestei sectiuni noi.

Recomandă:
Articol din categoria
Proiecte și Pasiuni

Alte articole pe această temă:

6 Comentarii
 1. adriana permalink

  Imi vin in minte primele versuri ale unei poezii auzite demult..
  „Nu-ti cer nimic, si totusi…dac-ai vrea,
  O, dac-ai vrea sa-mi dai ce nu-ti cer inca….”
  E o poezie de dragoste, dar mesajul transmis se potriveste cu spiritul acestui site…acela de a darui celor care, fara sa fi cerut nimic, fara chiar sa isi fi dat seama ca ceea ce tu daruiesti le-ar putea fi de folos, au nevoie de acel ceva de la tine…
  Incet incet, obiectele daruite isi schimba proprietarii. Purtand inca pe ele amprentele celor de la care au plecat, si amintirea locurilor unde au petrecut o parte din viata lor, au multe de povestit …Unele au fost atinse cu grija ( venind de la cineva drag), altele au fost aruncate cu ciuda intr-un colt intunecat in incercarea de a uita de ele ( in cazul unui cadou nereusit ). Haine impaturite cu nostalgia zilelor in care aveam cateva kilograme in minus si cateva miliarde de fire de par in plus,… Carti cu feti frumosi si cu zmei , care au ingreunat cu blandete pleoapele copiilor nostri…Carti a caror greutate exagerata -raportata la dimensiunea ghiozdanului – ne-a tinut spinarea dreapta, ajutandu-ne sa crestem mai repede, si a caror continut-atat cat am considerat ca ne era necesar- ne-a pregatit sa infruntam viitorul ..Carti in paginile carora am cautat infrigurati sensul ( dorit ) ascuns al unei fraze banale, la auzul careia ne-am imbujorat inexplicabil…
  Toate aceste obiecte impletesc, in drumul lor, o retea nevazuta, ale carei coordonate geografice au o singura unitate de masura: umanitatea .
  Si uite asa , multumita unei idei as putea spune…geniala, in simplitatea ei, si al efortului neinteresat al unui tanar , la fiecare atingere de tasta, se produce o minune: schimbandu-si proprietarii, aceste obiecte au sansa de a incepe o noua viata, alaturi de cineva care le doreste, si le va pretui cu siguranta..
  Nici nu incerc sa ma gandesc ce potential bestial ar putea avea aceeasi idee, aplicata persoanelor??? Ofer soacra acra, ( din nefericire) in perfecta stare… Calitati: experta in prajiturie…Achit integral cheltuielile de deplasare, ambalajul la discretia primitorului. Exclus judetele limitrofe .Glumeam…
  Inchei cu o simpla fraza : FELICITARI autorului acestui site ! Poate fi mandru, cu o odrasla care aduce bucurie in toate casele in care intra !!

 2. Ce sa spun… ma simt magulit 🙂 Multumesc pentru aprecieri, Adriana – ma bucur sa vad ca LucruriGratis are acest efect asupra oamenilor.

 3. Cristi Mosora Iti pretuim pasiunea !


Trackbacks & Pingbacks

 1. Tweets that mention Iti pretuim pasiunea | LucruriGratis -- Topsy.com
 2. Pasiunea mea - Limba engleza | blogul LucruriGratis
 3. Pasiunea mea - Psihologia | GuestPost de Raluca Vasiliu

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.