Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Tutorial: Acordare Feedback

scris de Cristi Mosora în 18 mai, 2010

Observ ca multi utilizatori LucruriGratis.ro, mai ales cei noi, au probleme in acordarea feedback-ului pentru tranzactii. Sunt cazuri in care membri bine intentionati scriu feedback-ul in comentariile de la oferte, iar cand li se spune ca exista o sectiune speciala pe site pentru acordarea Feedback-ului, se lovesc de limita aceea de 7 zile. Desi am vorbit despre ea de mai multe ori pe site si pe blog (fiecare mail de notificare contine aceste instructiuni) se pare ca nu am insistat destul, asa ca vom aborda mai detaliat acest subiect in acest articol.

De unde acord feedback-ul?

– Varianta 1 presupune sa intrati in pagina Contul meu (trebuie sa fiti logati) si sa gasiti in partea de jos a ecranului caseta Feedback pentru tranzactii. Acolo vi se afiseaza toate tranzactiile incheiate pentru care nu ati acordat inca feedback. Daca nu va apare butonul Dă feedback inseamna ca inca nu au trecut cele 7 zile de la alegerea castigatorului, deci va mai trebui sa asteptati putin.

– Varianta 2 presupune ca in pagina Contul meu sa apasati pe butonul Arata toate din caseta Ofertele mele, SAU din orice pagina a site-ului sa apasati pe butonul Ofertele mele din coltul dreapta sus a paginii, langa Login/Logout.

In pagina Ofertele mele veti avea o lista cu toate ofertele inscrise, iar in dreptul ofertelor la care trebuie sa dati feedback va aparea butonul respectiv:

Cum se acorda feedback?

Mai jos puteti vedea cum arata pagina de acordare a feedback-ului:


Prima data va trebui sa bifati raspunsul corespunzator la intrebarea „Ati livrat produsul?”. Apoi, pentru varianta DA veti bifa raspunsul corect la cele 3 intrebari in legatura cu modul de desfasurare a tranzactiei (obligatoriu) si optional veti scrie cateva cuvinte (multumiri, observatii, aprecieri, etc.) despre partenerul de tranzactie, mesaj care va fi publicat in profilul acestuia. Pentru varianta NU veti mentiona motivul pentru care nu s-a realizat tranzactia (obligatoriu) si bifati daca doriti sa solicitati o penalizare pentru partenerul de tranzactie. Daca dati feedback in calitate de ofertant, vi se vor afisa niste optiuni referitoare la oferta dumneavoastra: Alege un alt castigator, Prelungeste perioada de inscrieri, Retrage oferta. Cand ati terminat, apasati pe Trimite oferta.

De ce exista acea limita de 7 zile pentru acordarea feedback-ului?

Am observat multe cazuri în care oamenii se grăbeau cu acordarea feedback-ului, şi apăreau comentarii de genul: “câştigătorul nu m-a contactat” (cu toate ca trecuseră doar 1-2 zile de la alegerea câştigătorului ofertei), sau “încă nu am primit produsul, dar mai aştept” (deci produsul apărea ca NE-trimis, iar cand ajungea, câeva zile mai târziu, nu se putea schimba feedback-ul). Aşa că am introdus o limită pentru acordarea feedback-ului, de 7 zile de la alegerea câştigătorului pentru ofertă. Ne-am gândit că este un răgaz destul de mare pentru ca partenerii tranzacţiei să apuce să se contacteze şi să stabilească detaliile livrării.

Dacă mai aveţi nelămuriri, aveţi mai jos secţiunea de comentarii, aşteptăm întrebările şi sugestiile voastre legate de acest subiect (am primit deja un hint valoros: „să desenăm butonul ăla de feedback cu altă culoare, ca să nu se mai confunde cu titlul ofertei!”).

Recomandă:
Articol din categoria
Funcționarea site-ului
3 Comentarii
  1. djrobert permalink

    Daca am dat un feedback gresit pot face ceva sa il modific sau ramane asa ?

  2. Ruxandra permalink

    Nu imi iese calculul feedbackului .Cum pot afla de ce ?


Trackbacks & Pingbacks

  1. Tweets that mention Tutorial: Acordare Feedback | LucruriGratis -- Topsy.com

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.