Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 286

Despre prima întâlnire oficială LucruriGratis

scris de Cristi Mosora în 7 iunie, 2010

Joia trecută ne-am întâlnit la Clubul Copiilor din Braşov câţiva dintre cei … 550 membri LucruriGratis din acest judeţ. Ca să spun drept, aveam ceva emoţii, îmi făceam griji că nu sunt pregătit să fac o baie de mulţime şi să ţin discursuri unui public numeros. Dar a ieşit perfect, nu au fost chiar toţi prezenţi, şi mi-a făcut plăcere în mod special  să  mă întâlnesc acolo cu vreo 10 dintre cei care au participat :).

Am vorbit despre noi, despre ce ne place, despre ocupaţiile noastre. Ne-am minunat să aflăm că avem o gramadă de cunoştinţe comune, că de când activăm pe LucruriGratis ne-a crescut mult numărul de cunoscuţi din Braşov. Ne-am lăudat cu ce articole interesante am mai primit/oferit, am discutat despre ce s-ar putea îmbunătăţi la site, am vorbit despre locuri unde ar fi fain să ne întâlnim pe viitor. A ramas oarecum hotărât că vara asta vom face o ieşire la un grătar, într-un weekend, rămane să stabilim detaliile de organizare. Un alt loc de întâlnire ar putea fi Centrul de Tineret de sub Tâmpa (internet, ping-pong, darts, loc de discuţii) – unde nu ar trebui sa plătim nimic, am aduce noi cafeaua/ceaiul/prăjiturelele.

Ce am mai făcut? Într-un moment emoţionant (cel puţin pentru mine) Monella ne-a făcut la toţi câte o surpriză, şi ne-a oferit la toţi câte o mică felicitare, făcută cu mânuţa ei, în care ne-a transmis câte un mesăgel din sufletul ei. Rocks ne-a făcut rost (mie şi Ralucăi) de câte un bilet (cu preţ mai mic) la concertul Bonobo de la Bucureşti (din cauza asta am întârziat cu articolul, am fost plecat cu „treburi” :P). Robert ne-a povestit despre evenimentul pentru biciclişti pe care îl organizează – Masa Critică, iar Ciocio ne-a promis că ne ajută cu următoarele întâlniri pe care le putem face la Centrul pentru Tineret de Sub Tâmpa. Au mai participat LoredanaF (a ajuns mai târziu, tocmai când începea să ne alunge frigul de pe terasă, a încălzit atmosfera cu căldura pe care a adunat-o grăbindu-se pe drum), MayaD (a împuşcat 2 iepuri la întâlnirea asta – a şi finalizat nişte tranzacţii de pe site, cu Raluca), Paulah (sora Monei, care a trebuit să plece mai repede – sper ca nu plouat-o prea tare), Mihai_ (cel care a făcut-o pe Monella să se bucure ca un copil, cu brăţara pe care o etalează cu mândrie în pozele 1,4,5).

Abia aştept următoarea întâlnire, pe curând!

Recomandă:
Articol din categoria
Întâlniri cu membrii
5 Comentarii
 1. Zamfir Mona (Monella) permalink

  :),da,super intalnire si super bratzara,mi-a oferit Mihai 🙂 foooarteee,inspirat articolul tau Cristi,extraordinare si academice comentarii,despre participanti ;-)),misto poze,ma cam stramb in ele,dar sper sa judec drept,daca tot ma stramb ;))

 2. Rocks permalink

  :)) Imi cer scuze oficial pentru cei care au avut probleme din cauza lipsei lui Cristi de pe site ptr o zi, nu asta a fost intentia mea, insa mai merita si el din cand in cand o scurta pauza sa se bucure de micile placeri ale vietii, nu? Sper ca tu si Raluca v-ati simtit bine la Bonobo:). Intalnirea a fost minunata, am cunoscut oameni sufletisti, cu care vreau sa mai tin legatura, m-am simtit extraordinar printre ei si sper ca pe viitor sa ne strangem mai multi. Va pup!

 3. Tina33 permalink

  Cred ca relatarea lui Cristi a fost mai mult decat sugestiva. Comentariile de pe alocuri, cu referire la participanti, m-au facut sa zambesc si sa particip imaginativ, la intalnirea voastra. Fotografiile au fost cireasa de pe tort si au intregit pentru mine, convingerea ca ati avut o intalnire minunata, cu atmosfera vesela si relaxanta. Atatea chipuri tinere, deshise si luminate de zambete prietenoase! Este evident ca aceasta comunitate (Lucrurigratis) confirma ideea de bucurie, pe care ti-o poate aduce un mic gest de daruire. Va apreciez dragilor! Cristi, felicitari pentru articol si poze!


Trackbacks & Pingbacks

 1. Tweets that mention Despre prima întâlnire oficială LucruriGratis | LucruriGratis -- Topsy.com
 2. O nouă întâlnire la Braşov - 30 iunie

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.