Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Cros caritabil „Alearga tu pentru ei!”

scris de Balan Laurentiu în 3 iulie, 2010

afis eveniment "Alearga tu pentru ei!"Salutare!

Vreau sa va multumesc pentru seara de ieri [intalnirea comunitatii LucruriGratis din Brasov, 30 iunie], pentru oamenii minunati pe care i-am cunoscut (si stiu ca e doar o mica parte din ei) si ca prin proiectul asta facem mai mult pentru noi si pentru planeta.

Va vorbeam aseara despre urmatorul eveniment HOSPICE, crosul de caritate pe care il organizam pe 10 iulie in Parcul Titulescu din Brasov:

Alearga TU pentru EI!


Dragi prieteni,

HOSPICE Casa Sperantei va invita sa participati sambata, 10 iulie 2010, la Brasov la cea de-a doua editie a crosului de caritate Alerga TU pentru EI!

Alergarea va urma acelasi traseu ca si in anul trecut, in parcul Nicolae Titulescu si acelasi program (9:00 pana la 13:00).

Pentru a studia regulamentul crosului si a descarca formularul de inscriere click aici.

Parteneri: Bucharest Running Club, Primaria Brasov, Directia Tineret si Sport Brasov.

Alearga TU pentru EI! este unul din antrenamentele publice pentru Maratonul Bucurestiului, editia a 3-a din 17 octombrie 2010.

Poster Cros CaritabilHOSPICE Casa Sperantei invita fiecare membru al comunitatii (de la copii de 6 ani pana la adulti de 80 de ani) sa alerge pentru propriul “erou” care se lupta cu durerea sau in memoria cuiva drag pe care il poarta in suflet. Cei care au o experienta personala in acest sens stiu ca ei “alearga” o cursa mult mai grea.

Numai impreuna ii putem ajuta sa depaseasca durerea!

Obiectivele organizarii crosului Alearga TU pentru EI!:

  1. Sensibilizarea romanilor asupra nevoii de ingrijire paliativa a bolnavilor incurabili
  2. Educarea spiritului caritabil al romanilor si atragerea de fonduri pentru sustinerea serviciilor hospice
  3. Atragerea de alergatori pentru Maratonul Bucurestiului, editia a 3-a din 17 octombrie. Maratonul este un eveniment national, care isi propune sa promoveze un mod de viata sanatos prin practicarea sportului de masa, pentru o sanatate mai buna.

Va astept la linia de start!

Pentru detalii suplimentare va stau la dispozitie prin sectiunea de comentarii. Va doresc o zi frumoasa si astept cu nerabdare urmatoarea intalnire LucruriGratis.

Recomandă:
Articol din categoria
Proiecte și Pasiuni

Alte articole pe această temă:

Un comentariu
  1. Ionut Selaru permalink

    Prezent! A trecut ceva timp de cand nu am mai alergat (tot un cros organizat era, parca). SI daca pot cu ocazia asta sa si ajut pe cineva…

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.