Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Schiuri gratis pentru pasionati

scris de Cristi Mosora în 13 iulie, 2010

Schiuri alpin, gratis?

Stim cu totii ca omul gospodar isi face iarna car si vara sanie. Exact la asta m-am gandit cand am vazut oferta lui Lt. Kerrigan si m-am gandit ca ar fi util sa scriu despre ea si aici:

Sunt o pereche de schiuri alpin clasice, (nu sunt carve) lungi de 2m, potrivite pentru un barbat de talie mare, care prefera eleganta unui schi clasic. Nu sunt potrivite pentru a invata sa schiezi. Le ofer cu legaturi Tyrollia demontate. Eu sunt schior dar am doar 1.8 m deci imi sunt exagerat de lungi. Le dau si in alt judet in afara de B-N, dar doar daca vine persoana respectiva dupa ele, dat fiind ca nu imi permit sa platesc curierat asa de scump fiind un colet special. Nu au defecte notabile, mici zgarieturi dar nu deranjante pentru placerea schiatului. Garantez seriozitate.

Daca sunteti din Bistrita Nasaud sau sunteti dispusi sa va deplasati pana acolo ca sa primiti gratis aceste schiuri, va puteti abona la aceasta oferta pana in 26 iulie 2010, dand click aici.

Recomandă:
Articol din categoria
Oferte interesante

Alte articole pe această temă:

3 Comentarii
  1. George permalink

    Buna ziua mai este valabil acest anunt cu schiuri?


Trackbacks & Pingbacks

  1. Tweets that mention Schiuri gratis pentru pasionati -- Topsy.com

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.