Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

LucruriGratis in Republica Moldova

scris de Cristi Mosora în 10 august, 2010

Acum, LucruriGratis.ro – cel mai mare targ online de obiecte gratuite din Romania, este disponibil si utilizatorilor din  Moldova.

Pe md.LucruriGratis.ro veti putea oferi obiectele de care nu mai aveti nevoie, in loc sa le aruncati sau sa ocupati spatiul degeaba cu ele, si in acelasi timp sa primiti gratuit alte obiecte care va folosesc, in loc sa fiti nevoiti sa cumparati unele noi. Proiectul este propulsat si de o motivatie ecologista – incurajam nevoia de a recicla si de a prelungi durata de viata a produselor.

In cele 10 luni de la lansarea site-ului in Romania, platforma LucruriGratis s-a bucurat de un adevarat succes, fiind imbratisata de peste 3500 romani, care au oferit in acest timp peste 5000 produse gratuite, din diverse categorii.

Cu toate ca site-ul este inca in varianta beta si lucram in continuu sa eficientizam sistemul si sa ii adaugam facilitati noi, consideram ca a atins pragul de maturitate necesar „lansarii la apa” peste hotare. Am inceput cu Republica Moldova, cu vecinii nostri, un mediu prietenos care urmeaza sa ne pregateasca sufleteste pentru experienta saltului peste ocean, in SUA, un mediu strain, in care nu avem inca experienta.

Vreau sa profit de ocazie ca sa multumesc comunitatii din Romania pentru ca a ajutat  la maturizarea platformei LucruriGratis. Ma bazez pe voi si in legatura cu lansarea in Moldova, sunt sigur ca daca aveti familie, cunostinte sau colegi acolo, veti dori sa simta si ei multumirea sufleteasca pe care ati trait-o oferind sau primind lucruri gratis.

Ma bazez si pe presa si comunitatea online din Republica Moldova, sper sa gasim in voi sprijinul de care are nevoie proiectul la inceput, pana se formeaza o masa critica de utilizatori care vor asigura un flux constant de oferte gratuite. Pentru lansarea in Romania am facut eu primul pas, am adunat de prin casa cel putin 100 articole gratuite care nu isi mai gaseau nici o utilitate (carti, haine, jucarii, decoratiuni) si le-am inscris pe site in primele doua zile. In cele 30 zile pe care le-am pus la dispozitie doritorilor sa se inscrie la oferte, toti cei care au aflat de site si-au ales articolele de care aveau nevoie, au spus si prietenilor despre ele, si totul a avansat ca un bulgare de zapada care se rostogoleste la vale. Cei care au primit un obiect s-au convins de beneficiile acestui sistem, au inceput sa ofere la randul lor din lucrurile pe care le tineau degeaba prin casa, au spus mai departe despre proiect, si in felul acesta s-a ajuns la comunitatea frumoasa de acum, in care cunostintele noi s-au transformat in prieteni.

In Moldova nu voi putea sa ofer nimic, fiind din Romania, dar ma bazez pe voi sa dati startul proiectului si sa il transformati intr-un instrument aducator de bucurii in sufletele oamenilor. Cum puteti face asta? Oferind lucrurile pe care nu le mai folositi, recomandand prietenilor md.LucruriGratis.ro, vorbind despre site pe blogurile si site-urile voastre, folosind retelele sociale.

Haideti ca se poate! Si pun pariu ca o sa dureze mai putin de 10 luni pana o sa se inchege o comunitate de 5000 oameni 🙂

PS. Informatii pentru membrii noi:

Recomandă:
Articol din categoria
Noutăţi şi Presă
4 Comentarii
  1. TNH- permalink

    Sunt şi coduri pentru inserat bannere pe blog?

    • Am facut bannerele, dar le-am pus pe fiecare site in parte, ca pe blog s-ar incurca lumea intre ele – avem deja un articol cu bannerele pentru site-ul romanesc. Deci in footer (pe banda gri de jos) apare un buton „Promoveaza LucruriGratis”. Acolo se gasesc bannerele si codurile aferente 🙂

  2. Bun venit Republica Moldova… la mai mare !


Trackbacks & Pingbacks

  1. Tweets that mention LucruriGratis in Republica Moldova -- Topsy.com

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.