Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Pasiunea mea – Handmade celtic

scris de Ioana Lipovan în 13 august, 2010

Salut! Eu sunt Ioana… sunt din Iaşi şi am 21 de ani. De aproximativ jumătate de an, de când am rămas fără loc de muncă am început să confecţionez bijuterii (cercei, coliere, pandantive, clămiţe) din şnururi folosind ca tehnică nodurile celtice şi cele chinezeşti.

Nu fac aceasta ca pe o afacere, însă trebuie să recunosc că îmi revine o sumă ca venit. Totul este făcut din plăcerea de a vedea în final un accesoriu frumos. Plăcerea este şi mai mare atunci când cei din jur apreciază ceea ce faci şi când îţi poartă creaţiile.

Accesoriile mele sunt caracterizate printr-un stil tineresc, rebel, îndrăzneţ, ieşit din tipare, şi sunt foarte încântată de ceea ce iese în final. Vă invit pe blogul meu, HappinesShop, locul în care puteţi vedea şi comanda toate lucrările mele.

În cazul în care aveţi timp liber pe care doriţi să îl folosiţi într-un mod benefic puteţi încerca şi varianta de a confecţiona bijuterii… cel puţin pentru dumneavoastră!

Recomandă:
Articol din categoria
Proiecte și Pasiuni
8 Comentarii
 1. Imi plac foarte mult lucrusoarele pe care le faci. Imi place ca sunt deosebite, si ca vad ca te ocupi de treaba asta ca un profesionist: imi plac pozele pe care le-ai facut produselor, imi plac ambalajele, ce mai, ai putea sa le vinzi si intr-un magazin real (daca nu o faci deja). Iti doresc sa ajungi sa castigi destui bani din pasiunea asta cat sa iti permiti sa faci numai ceea ce iti place.

 2. Multumesc Cristi foarte mult! nu le vand inca intr-un magazin, dar intentionez… sper sa gasesc pe cineva interesat 😛 cum ziceam insa si in postare, este vorba mai mult de placere :X

 3. Dayia permalink

  wow ~ iubesc tot ce tine de celtic, dar ce faci tu e superb :X. chiar nu vinzi? 🙁

 4. Ba da, vand… doar online… dar nu intr-un magazin

 5. alexandri permalink

  intr-adevar frumos , s-a mai deschis o ceainarie in str staicovici 37, am fost de cateva ori si e un spatiu intr-adevar de basm , se numeste „Casuta din povesti” , cam totul este hand-made , ceramica este adusa de la Horezu , au si roata olarului , iti dau si argila si te invata cum sa faci o canuta , sau o scrumiera , fac focul in sobe de teracota, asculti chiar si povesti , denumirea ceaiurilor este superba( „tacerea ondinei,, „craiasa zapezii” ) si numai sa citesti este o adevarata desfatare, au si sucuri naturale , cand comanzi o cafea se aude cum o rasnesc chiar atunci , poti sa citesti o carte , au cel putin 3 jocuri de sah, tintar , sunt doi baieti tineri care sunt tare de treaba , e deschis de la 14 la 23 , un demisol , recomand acest local cu caldura, si sa nu uit , un mic secret daca vreti intr-adevar ceva delicios comandati o ciocolata calda ( de casa …bunica ..mda) , tel 0733 811 620

  • Daca e sa le facem reclama, hai sa o facem cum trebuie: despre ce oras este vorba? 🙂


Trackbacks & Pingbacks

 1. Pasiunea mea – Handmade celtic - Ziarul toateBlogurile.ro
 2. Tweets that mention Pasiunea mea - Handmade celtic | Guestpost scris de Ioana -- Topsy.com

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.