Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Cum dispar conturile de mail?

scris de Cristi Mosora în 23 septembrie, 2010

De fiecare data cand trimitem cate un Newsletter, primim zilele urmatoare cate 3-4 mailuri de eroare de la serverul de e-mail, in care suntem instiintati ca nu s-a reusit trimiterea catre anumiti membri. Eroarea este ca acele conturi de e-mail nu exista. Majoritatea sunt conturi de Yahoo.

Acum eu stau si ma intreb: oamenii au avut mailul activ cand si-au facut contul pe LucruriGratis, au avut nevoie sa intre in el ca sa apese pe linkul de confirmare, cum s-a ajuns ca in cateva zile dupa aia, sa nu mai existe conturile lor de mail?

Aveti idee daca Yahoo face vreo trecere in revista a conturilor si mai sterge din ele, dupa anumite criterii? Sau care poate fi explicatia fenomenului?

Este deranjant, acei membri care nu mai au acces la contul de mail sunt practic rupti de activitatea de pe LucruriGratis, fara sa isi dea seama: se inscriu la oferte, sunt alesi castigatori, ei nu afla niciodata pentru ca nu primesc mailul de notificare, apoi nu au cum sa il contacteze pe ofertant pentru a primi articolele castigate. Este neplacut si pentru castigator, si pentru ofertant, care practic isi pierde timpul degeaba, fiind nevoit sa reia inscrierea ofertei pentru a gasi un alt castigator.

Alta problema este cu adresele de e-mail business. Foarte multi membri si-au trecut adresele de e-mail de la firma, care de cele mai multe ori au filtre care nu permit primirea de mailuri automate (le considera spam). Sau ni s-a intamplat sa primim raspunsuri automate, gen „Buna, nu sunt la birou in momentul acesta, te rog sa ii contactezi pe colegii mei de departament” la cate o instiintare ca persoana respectiva castigase un articol gratuit.

Mai sunt membri care si-au instalat la conturile de mail niste filtre/softuri antispam, gen Be-Box (parca), care cer la fiecare mesaj primit un fel de confirmare, expeditorul trebuie sa introduca anumite coduri pentru a demonstra ca este o persoana, si nu un program automat care trimite acel mesaj. Cum sistemul LucruriGratis se bazeaza EXACT pe aceste mesaje automate de notificare pentru a va tine la curent cu tot ce se intampla pe site, da cu virgula.

Conturi de mail inexistente / care resping mesajele primite de pe LucruriGratis => Tranzactii esuate

Daca si tu esti in situatia asta, te rog sa ne contactezi la [email protected] si sa ne comunici o noua adresa de mail, personala, despre care stii ca functioneaza, pe care vrei sa o folosesti in activitatea de pe LucruriGratis.

Astept sfaturi si de la voi, ce putem face pentru a nu ne mai lovi de aceste probleme? Au fost cazuri in care persoanele respective aveau trecut la profil un link spre pagina de Facebook, Twitter sau un blog personal, de am reusit sa ii contactez si sa ii anunt de faptul ca au o adresa de mail nefunctionala in profilul de pe LucruriGratis (nici nu stiau), dar de cele mai multe ori nu gasesc aceste informatii.

PS. daca folosesti retelele sociale si vrei sa iti fie mai usor sa intri in legatura cu mine, ai aici link spre profilul meu de Facebook sau contul personal de Twitter.

Recomandă:
Articol din categoria
Discuţii, Funcționarea site-ului
5 Comentarii
 1. lucas permalink

  Felicitari admin.
  am incercat si eu astfel de oferta pe forum craiova si tota lumea suna si era foarte suspicioasa,oameni sunt reticienti la astfel de lucruri,sper sa se obijnuiasca,cuastfel de lucruri,
  succes,

  • Multumesc lucas. Intr-adevar e mai greu, dar as vrea sa demonstrez ca se poate, pana la urma 🙂


Trackbacks & Pingbacks

 1. Cum dispar conturile de mail? - Ziarul toateBlogurile.ro
 2. Tweets that mention Cum dispar conturile de mail? -- Topsy.com
 3. Oferte expirate

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.