Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 286

Sondaj in legatura cu intalnirile LucruriGratis

scris de Cristi Mosora în 30 septembrie, 2010

Majoritatea membrilor care nu au reusit sa ajunga pana acum la intalnirile LucruriGratis din Brasov au sugerat sa le organizam pe viitor in weekend, pentru ca in timpul saptamanii sunt ocupati cu serviciul. Pe de alta parte, mare parte din cei care au participat pana acum la intalniri, au spus ca in weekend sunt ocupati cu evenimente in familie, excursii, si ca in general au alt program, care i-ar impiedica sa vina la o intalnire Lucrurigratis.

  [polldaddy poll=3847122]  

Asa ca raspund sugestiilor voastre, si fac acest sondaj, la care va rog sa raspundeti mai ales daca sunteti din Brasov, sau doriti sa va deplasati la Brasov pentru o intalnire cu comunitatea de aici.

Astept deasemenea si reactii de la comunitatile din restul tarii, sunt sigur ca si acolo stiu sa se distreze oamenii 🙂 Astept un semnal daca doriti ajutor in organizarea si promovarea unei intalniri.

Recomandă:
Articol din categoria
Discuţii, Întâlniri cu membrii

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.