Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Sfaturi Gratis – Cum iti protejezi bicicleta de hoti(2)

scris de Cristi Mosora în 20 octombrie, 2010
Ati citit articolul cu sfaturi despre Cum iti protejezi bicicleta de hoti, scris de Constantin Gabor. Azi am gasit pe YouTube un filmulet fain, facut in Bucuresti, un experiment legat de furtul de biciclete.
Am testat cât de greu e să furi biciclete in București. Mi-am furat bicla de 16 ori, în miezul zilei din locuri aglomerate ale Capitalei, să vad dacă mă oprește cineva. Uite ce s-a întâmplat:

Experimentul nu a putut sa reproduca exact situatia reala (hotul nu avea nici o frica de proprietarul bicicletei, care ar fi reactionat altfel decat oamenii de pe strada), dar concluzia este trista: nu ne putem baza prea mult pe oamenii de pe strada, ei nu sunt destul de motivati pentru a se expune pricolului, doar pentru a apara proprietatea altcuiva.

Dar ne arata cat de important este sa luam chiar noi masuri pentru a ne pazi bicicleta (daca nu noi, atunci cine?). Ati vazut cat de solide sunt dispozitivele antifurt, chiar daca au un cablu gros. Ati vazut cat de important e ca amplasarea bicicletei sa dea impresia ca proprietarul este prin preajma, si cat de important este ca hotul sa nu se poate urca pe bicicleta si sa plece cu ea pur si simplu.

Intre timp, cititorii au adaugat si alte sfaturi la articolul cu sfaturi pentru protejarea bicicletei, asa ca va recomand cu incredere sa le cititi daca nu ati facut-o deja, si sa le aplicati de cate ori aveti ocazia 🙂

Recomandă:
Articol din categoria
Sfaturi gratis
9 Comentarii
  1. Mama, ce trist. Este bine ca au facut acest film documentar, i-as putea zice. Acum imi e si mai frica sa nu mi-o ia. 🙁 (Pe unele persoane din filmulet le cunosc :D)

  2. Pandy permalink

    Felicitari celor 5 care ati avut aceasta initiativa! Datorita voua si a filmuletului acuma vor fi priviti altfel cei care fac asa ceva. Bravo!

  3. Pandy permalink

    Nu am cont pe youtube 🙂


Trackbacks & Pingbacks

  1. Tweets that mention Sfaturi Gratis - Cum iti protejezi bicicleta de hoti (2) -- Topsy.com
  2. Sfaturi Gratis – Cum iti protejezi bicicleta de hoti(2) - Ziarul toateBlogurile.ro
  3. Sfaturi gratis - Cum iti protejezi bicicleta de hoti

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.