Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Drumetie si slackline cu LucruriGratis, pe Tampa

scris de Cristi Mosora în 20 noiembrie, 2010

Ati observat si voi ca toamna calda si frumoasa se pregateste sa isi ia ramas bun de la noi. Daca e sa ma iau dupa site-urile de meteo, maine – duminica, ar fi ultima sansa pentru o iesire in natura inainte de umezeala, frig si zapada.

Stiu ca e cam din scurt, dar haideti sa facem o incercare: cine ar fi interesat de o iesire pe Tampa – am eu un loc, secret ;), unde sa bem un ceai (facut acolo), sa povestim, si sa invatam sa mergem pe coarda (slackline)?


Cum facem?

Ideal ar fi sa confirmati printr-un comentariu daca va tenteaza, apoi vedem pe la ora 11 cum se prezinta vremea. Daca nu pare ca vine ploaia peste noi, ne intalnim la 12 la capatul liniei 31, in Racadau.

Ce sa aveti la voi?

Imbracaminte lejera – avem un urcus de vreo 15 minute prin padure, eventual o haina impermeabila sau pelerina – in caz de Doamne fereste, incaltaminte comoda – pentru mersul prin padure, ca pe slackline ne dam desculti, un sandwich daca nu plecati de acasa satui, si un bidon de 0,5-1 L, gol – o sa luam apa de la izvor.

Ce ziceti?

Recomandă:
Articol din categoria
Întâlniri cu membrii
7 Comentarii
 1. Zicem ca Da! Insa daca e foarte soare atunci ma duc la cocotz… 🙂

  • Fair enough! Daca vii cu bicicleta, poti sa aduci si camera + glidecam-ul? Nu te incurca?

 2. Mda, se pare ca nu vrea ceaţa sa ne distram azi in padure…

 3. Rodica Buzgurila permalink

  Imi place nespus…Felicitari celui care a avut aceasta idee..Este super..!!Zilnic sunt aici pe site. Am recomandat si colegelor si prietenelor mele…!

  • Ma bucur ca te simti bine aici 🙂 Cu cat suntem mai multi membri, cu atat devin mai interesante lucrurile.


Trackbacks & Pingbacks

 1. Drumetie si slackline cu LucruriGratis, pe Tampa - Ziarul toateBlogurile.ro
 2. Tweets that mention Drumetie si slackline cu LucruriGratis, pe Tampa -- Topsy.com

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.