Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

LucruriGratis si Scoala de Bani

scris de Cristi Mosora în 16 noiembrie, 2010

L-am cunoscut pe Bobby Voicu pe vremea cand eram la inceputul proiectului LucruriGratis, cand am participat la Blogtrip, un workshop despre blogging la care a fost organizator. De atunci am pastrat legatura si a fost unul dintre oamenii care m-au ajutat intotdeauna cand am avut nevoie de un sfat in legatura cu blogul sau cu promovarea LucruriGratis.

Scoala de bani

Zilele trecute am discutat cu Bobby Voicu despre o campanie in care este implicat, Scoala de Bani, si despre cum se potriveste tematica acesteia cu ceea ce facem si noi in comunitatea LucruriGratis. Este vorba de un proiect de educatie financiara, organizat de BCR, in care participantii invata cum sa-si gestioneze banii cat mai bine.

Unul dintre aspectele de care se vorbeste in acest proiect este si antreprenoriatul social, adica afacerile care prin activitatea lor rezolva probleme sociale. Aici s-a gandit Bobby la LucruriGratis, la modul in care utilizatorii comunitatii noastre fac economii primind produse gratuite, ajuta la folosirea produselor pana la sfarsitul ciclului lor de viata, si in acelasi timp au grija de mediu. De 2 ori: o data pentru ca se evita consumarea de resurse pentru producerea unor bunuri noi, in conditiile in care exista altele vechi functionale, si o data pentru ca folosind produsele mai mult timp, se atenueaza viteza cu care se acumuleaza deseurile la rampele de gunoi ale oraselor.

Profesor suplinitor

Asa ca Bobby Voicu mi-a propus in gluma sa ii fiu „profesor suplinitor”, adica sa il sprijin in aceasta campanie. Ce inseamna asta? Pentru mine inseamna ca voi testa puterea acestei comunitati, prin faptul ca te voi ruga sa il votezi pe Bobby in cadrul campaniei Scoala de Bani. Pentru proiectul LucruriGratis, asta va insemna ca vom avea un banner de promovare a proiectului LucruriGratis pe site-ul unuia dintre cei mai cunoscuti bloggeri din tara. Pe Bobby Voicu, voturile noastre il vor ajuta sa creasca in clasamentul bloggerilor selectati pentru promovarea proiectului Scoala de Bani (profesorii). Un aranjament din care toata lumea are de castigat, si nu este nevoie decat de un vot din partea ta.

Dureaza  doar 3 secunde: click aici si vei intra pe pagina articolului in care Bobby promoveaza proiectul LucruriGratis, unde bifezi cele 2 note si apesi pe butonul rosu – Voteaza (vezi si poza de mai sus pentru instructiuni).

Unde-s multi, puterea creste

Ce zici? Facem o proba ca sa ne testam influenta? In momentul de fata Bobby Voicu este pe locul 8 in clasament, incercam sa vedem in ce masura reusim sa schimbam lucrurile?

Recomandă:
Articol din categoria
Discuţii
8 Comentarii
 1. Nico permalink

  Votat! 🙂

 2. Tina33 permalink

  Am votat (si votul a fost inregistrat).
  Bafta Cristi! Sa ai succes cu acest pas in proiectul tau! … si sa avem succes cu acest proiect frumos!

  Daca pot sa ofer un ajutor cat de mic, pentru sustinerea acestui proiect, sunt bucuroasa sa o fac.

 3. Hmm, se pare ca am pierdut locul I. Astazi este ultima zi de voturi, asa ca daca inca nu ati contribuit pana acum, voturile voastre ar putea sa faca diferenta.
  Inca putin si ne iese experimentul! 🙂


Trackbacks & Pingbacks

 1. LucruriGratis si Scoala de Bani - Ziarul toateBlogurile.ro
 2. Twitted by mosoracristian
 3. Tweets that mention LucruriGratis si Scoala de Bani -- Topsy.com
 4. La 5000 membri facem un concurs
 5. Vanatorii de Premii

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.