Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Au inceput sa apara jucariile pentru micutii din orfelinate

scris de Cristi Mosora în 4 decembrie, 2010

Doneaza o jucarieV-am anuntat acum cateva zile ca vreau sa sprijinim campania sociala Ghetute pentru Mos Nicolae, si sa donam jucarii pentru copii cu varste intre 3 si 10 ani din centrele de plasament din Brasov. Am fost anuntat ca deja au inceput sa se stranga jucarii la sediul asociatiei House of Angels.

Unii dintre parinti au vorbit la gradinitele unde isi duc copii despre aceasta campanie si lucrurile au inceput sa ia amploare. Mai multe directoare de gradinita si educatoare din Brasov m-au anuntat ca au inceput sa colecteze jucarii de la parintii care vor sa se implice si ei in campania LucruriGratis. Pe data de 13 decembrie vom face o tura pe la gradinite si vom transporta noi jucariile la sediul House of Angels, pentru ca lucrurile sa se miste mai repede.

Mai avem o saptamana la dispozitie, sunt sigur ca le vom face un cadou frumos acelor micuti, si imi pot doar imagina cat de mult va insemna pentru ei sa vada ca nu sunt singuri si ca cineva se gandeste la ei. Vreau sa va multumesc tuturor pentru implicare si entuziasm!

Acesta este spotul de promovare al campaniei Ghetute pentru Mos Nicolae care ruleaza zilele acestea la posturile TV locale (aparem si noi pe acolo 😉 ). Mai multe informatii despre desfasurarea campaniei puteti citi si pe blogul House of Angels.

Recomandă:
Articol din categoria
Comunitate, Proiecte și Pasiuni
5 Comentarii
 1. emilia permalink

  cred ca aceasta initiativa se poate extinde pana la terminarea srabatorilor de iarna, sa fie bogat si Mos Craciun. Putem duce jucarii si mai incolo?

  • O sa terminam de adunat jucariile pana pe 12, apoi o sa dureze cateva zile pana aflam de la Protectia Copilului care dintre orfelinate au mai multa nevoie de jucarii, si in functie de cat de multe avem, o sa hotaram la care orfelinate mergem. O sa dureze cateva zile procesul asta, incercam sa fim gata inainte de Craciun, ca sa se poata bucura copii de ele cand trebuie sa vina Mosul 🙂
   O sa mai facem campanii de genul asta, probabil de 1 iunie. SAU chiar intr-o zi banala, ca de 1 iunie si de Craciun face toata lumea campanii de genul asta, cred ca s-ar bucura mai mult micutii daca si-ar aduce lumea aminte de ei si cu alte ocazii.

 2. Buna Cristi,am inteles ca se mai tine si saptamana aceasta campania.As dori sa donez si eu jucarii,cum sa fac?Imi dai ceva detalii te rog 🙂


Trackbacks & Pingbacks

 1. Campania Jucarii Gratis continua
 2. Despre campania JucariiGratis

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.