Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Haideti sa ii pregatim sacul lui Mos Craciun

scris de Cristi Mosora în 20 decembrie, 2010

Daca ai citit pana acum articolele despre campania sociala Jucarii Gratis, ai aflat deja ca am reusit cu ajutorul comunitatii LucruriGratis sa adunam un munte de jucarii. Am avut si ajutoare, din partea personalului didactic si al parintilor de la gradinitele 10, 14 si 17 si 25, care au contribuit cu foarte multe jucarii.

Am pozat o mica parte (cam 15%) din jucarii, ca sa vezi si tu cu ce am putut sa ma joc eu in ultimele zile. Poti sa vezi albumul foto pe Pagina de Facebook, unde poti sa dai „Like” la jucariile care iti plac, si sa pui tag cu numele tau sau al prietenilor carora vrei sa le faci cadou virtual una dintre jucariile care crezi ca li s-ar potrivi 🙂

Ajutoarele lui Mos Craciun

Daca esti din Brasov, si esti liber diseara, la ora 18:00, poti sa vii si tu la Centrul Cultural Reduta (sala de dansuri de la parter, prima usa pe dreapta), sa ne ajuti sa sortam jucariile si sa le aranjam pentru a fi predate spre reprezentantii centrelor de plasament. Cu ocazia asta ne mai vedem, mai povestim, punem la cale urmatoarea intalnire LucruriGratis (am in minte o drumetie pe Postavarul intre Craciun si Revelion).

Confirma printr-un comentariu daca vii, si suna-ma la 0745 017 337 daca e intampini vreo problema si nu te descurci sa ne gasesti.

Recomandă:
Articol din categoria
Întâlniri cu membrii
5 Comentarii
 1. BrbgN permalink

  Este impresionant ce se poate realiza pentru copii,dar nu trebuie sa-i uitam si pe cei batrani din caminele de la Noua si Timisu de sus, poate de pasti se va organiza tot asa o actiune comuna de ajutorare a celor neputinciosi si a batranilor care nu mai au copii sa-i viziteze.

  • Andreea Mandru permalink

   Intr-adevar, cei care au nevoie de ajutor sunt pe peste tot in jurul nostru. Este bine sa ne gandim la toti, dar eu zic ca e bine ca ati inceput de undeva, acum tragem cu totii invataturile si vom putea sa aplicam si pe viitor la alte campanii. Cred ca proiecte se pot face destule, problema e sa gasim oameni care sa vrea sa se implice.


Trackbacks & Pingbacks

 1. Haideti sa ii pregatim sacul lui Mos Craciun - Ziarul toateBlogurile.ro
 2. Rezultatele concursului - la cine merge aparatul foto?
 3. Despre campania JucariiGratis

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.