Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Despre campania JucariiGratis

scris de Cristi Mosora în 14 februarie, 2011

Campania Jucarii GratisMai tineti minte ca in luna decembrie, cu ocazia sarbatorilor de iarna, comunitatea LucruriGratis s-a mobilizat si a ajutat la strangerea de jucarii pentru copii din centrele de plasament din Brasov. In urma actiunii, derulata in parteneriat cu asociatia House of Angels din Brasov, in jur de 1000 jucarii au ajuns la micutii cu varste intre 3-10 ani.

Am primit jucariile prin bunavointa membrilor LucruriGratis, cat si a personalului de la Gradinitele nr. 10, 14, 17 si 25, care a transmis mesajul nostru catre parinti si a contribuit la succesul campaniei. Vrea sa profit de ocazie ca sa le mai multumesc o data, atat lor cat si prietenilor care ne-au ajutat la sortarea si pregatirea jucariilor (Andrea, Ramona, Adriana, Roxana, George, Carmen, Laura, Tudor, Mona, Raluca, Lucian, Zelijko).

Aparitii media

In afara de articolele de pe blogul LucruriGratis (1, 2, 3, 4) si cele de pe blogul partenerului nostru, House of Angels (1, 2, 3), LucruriGratis si actiunea Jucarii Gratis au mai fost mentionate in presa si la posturile locale de televiziune:

http://www.youtube.com/watch?v=YZ-pHNFsoSc

Una peste alta, a fost o actiune distractiva si plina de satisfactii, si o astept pe urmatoarea cu nerabdare 🙂

Recomandă:
Articol din categoria
Noutăţi şi Presă

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.