Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Sunt psiholog pentru copii

scris de Raluca Vasiliu în 9 aprilie, 2011

psihologie copiiSalutare tuturor! Va spuneam intr-un articol mai vechi ca pasiunea mea este psihologia, si ca m-am specializat mai ales in lucrul cu copiii. Pentru mine aceasta este o experienta foarte frumoasa, caci copiii sunt sinceri, deschisi, si exprima mari adevaruri in cuvinte simple.

Tot ei m-au inspirat sa creez blogul www.psihologpentrucopii.ro, un proiect personal prin care imi propun sa prezint cat mai multe lucruri despre copilarie (cum se vede lumea prin ochii unui copil, care sunt visele, dorintele si nevoile unui copil, cum sa ii intelegem pe copii).

Cum fiecare dintre noi inca mai purtam in interior dorinte, ganduri, credinte si emotii din vremea cand eram copii, o incursiune in copilarie este mereu o experienta in urma careia putem invata ceva folositor.

Daca deja ai copii, pe acest blog gasesti informatii practice referitoare la diferitele perioade ale copilariei, dar si sugestii despre ce anume sa faci ca sa ai o relatie mai armonioasa cu copilul tau.

Va invit pe toti sa imi faceti o vizita pe blog, si astept sa imi spuneti parerea voastra referitoare la el.

Sa auzim de bine!

(sursa foto)

Recomandă:
Articol din categoria
Proiecte și Pasiuni
Un comentariu
 1. Harpa Nicu Stefan permalink

  Baietelul meu, 12 ani impliniti are un deficit de implicare.
  Calitati: excelenta concentrare la scoala, in timpul orelor, la rezolvarea lectiilor de acasa, memorie, redare a informatiilor. Cu toate acestea, este permanent neatent la detalii privind temele pentru acasa, diverse sarcini, date privind diverse programari de activitati etc.
  S-a terminat ora… s-a terminat si atentia lui.
  Iar daca este atent, uita sa le si transmita acasa sau sa le aplice, personal.
  O caracteristica specifica, daca este in situatia de a cauta un obiect in camera lui nu il gaseste indifferent cat de aproape si de vizibil ar fi in mediul lui. Sunt, efectiv, momente de lipsa totala de concentrare.
  In mediul collegial, nu are determinarea de a lua decizii, dar este un participant atractiv si distractiv, chiar eficient la activitatile intre prieteni.
  Asteapta, totusi deciziile altora.
  Sportiv : deosebit de promitator, calitati motrice, explozive, de rezistenta iesite din comun. De-altfel, si abilitati tehnice excelente.
  Cu toate acestea, in timpul competitiilor, nu le aplica, lasa pe altii sa se implice, el indeplinindu-si strict sarcinile. El vede, analizeaza, are simt critic, dar nu intra in starea de cooperare cu acelasi aport de atitudine.

  Puteti sa imi spuneti cate ceva despre aceste caracteristici ?
  Poate fi facut ceva pentru ca determinarea lui sa fie la un nivel mai ridicat ?
  Poate fi mai implicat si mai responsabil ? Asumandu-si singur responsabilitatile si urmarindu-le pana la finalizare ?

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.