Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Cum creezi un Landing Tab pentru Pagina de Facebook

scris de Cristi Mosora în 23 mai, 2011

Landing tab-ul contine un mesaj de intampinare a vizitatorilor care inca nu au dat Like la pagina de Facebook, si este un instrument care ajuta la cresterea ratei de conversie a paginii.

Eu am folosit un plugin de WordPress instalat pe blog, care iti permite sa folosesti editorul HTML WordPress pentru a crea o pagina pe care o vei exporta in Facebook ca si tab.

Odata instalat pluginul, ti se ofera toate informatiile necesare pentru a crea tabul, dar poti sa te ajuti si de articolul de prezentare al plugin-ului sau de filmuletul de mai jos:

Daca ai deja fisierul din care vrei sa se extraga continutul tabului, nu mai ai nevoie de pluginul de mai sus, instalarea tabului facandu-se foarte usor si rapid (2-3 minute), dupa cum poti vedea in tutorialul scris de Florenta Danila.

Exista, desigur, si alte variante prin care poti crea Taburi pentru Facebook, printre care cea recomandata de Alexandru Negrea.

Ce parere ai? Este atat de simplu, incat orice administrator de Pagina ar trebui sa isi creeze un tab pentru a incuraja vizitatorii noi sa dea un Like. Aici poti vedea tabul pe care l-am facut pentru pagina Climbing in Romania, abia astept sa vad linkuri spre taburile create de tine.

Si desigur, aici iti raspund si la alte intrebari despre Facebook Page sau profilele de Facebook.

Cristi Mosora

Recomandă:
Articol din categoria
Sfaturi gratis

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.