Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Cum a fost la workshop-ul gratuit cu bloggerii din Braşov

scris de Cristi Mosora în 8 mai, 2011

Cristi Mosora - workshop BrasovAm participat ieri la un workshop gratuit pentru bloggeri, organizat de către Nicoleta Băncilă pentru comunitatea Social Media Braşov. Invitat/speaker a fost Vali Petcu (zoso), care a încercat să ne transmită o parte din cunoştinţele dobândite în cei 6 ani de blogging. Este un mare avantaj să poţi să înveţi de la „veterani”, care s-au lovit deja de o gramadă de probleme, au testat mai multe reţete, şi care şi-au dat seama ce merge şi ce nu într-un anumit domeniu.

Nu o să insist pe treaba bună pe care a facut-o Nicoleta cu organizarea evenimentului, ci o să subliniez câteva chestii despre care am auzit la workshop-ul de ieri şi pe care le-am implementat pe blogul LucruriGratis după câteva ore bune de documentare şi testări. Ca să foloseşti şi tu reţeta mea gata testată în cazul în care nu ai timp de pierdut cu experimente:

Dacă eşti din Braşov şi te interesează blogging-ul şi Social Media te invit la întalnirile pe care le facem sâmbata, din două în două săptămâni. Iar dacă nu eşti din Braşov, poţi să participi la discuţiile noastre şi prin corespondenţă, urmărind articolele de pe blogul Social Media Braşov.

În încheiere vreau să îi mulţumesc încă o dată Nicoletei pentru organizare, lui Vali pentru sfaturi şi feedback, şi lui Silviu pentru că ne-a pus la dispoziţie sala de conferinţe.

Recomandă:
Articol din categoria
Noutăţi şi Presă, Uncategorized
3 Comentarii
  1. Ma bucur ca ai fost multumit de organizare, dar mai ales, ma bucur ca ai aflat niste idei pe care le-ai putut aplica practic, blogului tau.


Trackbacks & Pingbacks

  1. Cum traduci datele de la WordPress in limba romana
  2. A patra întâlnire

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.