Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Cum să distrugi Pământul – Gunoiul

scris de Cristi Mosora în 8 iunie, 2011

O animaţie drăguţă care ne vorbeşte despre una din metodele prin care oamenii contribuie la degradarea mediului 🙂


Eu zic că au pus degetul pe rană, tu ce părere ai?

Recomandă:
Articol din categoria
De pe net
2 Comentarii
  1. marina permalink

    E timpul ca oamenii sa inceapa sa foloseasca bunul simt, si sa cumpere ce le trebuie mai aproape de sursa, in ambalaje mai grosolane, de hartie sau de sticla. Sa isi tina in geanta o plasa pentru cumparaturi pe care sa o refoloseasca.Cu cat alimentele cumparate sunt mai acoperite in plastic si tiple, cu atat au o perioada de expirare mai lunga, dovada ca nu au crescut in mod natural, ci au tratate cu tot felul de porcarii.
    Ca sa nu mai vorbim de e-uri. Mi-ar trebui un dictionar explicativ ca sa inteleg cate si de cate feluri sunt…
    Ma uitam ieri la piata ca nici o albina nu zbura in jurul tarabelor cu marfuri din turcia si spania : mari si stralucitoare, de-ti luau ochii…Mi-am dat seama ca albinele nu se lasa prostite ca noi. Se inghesuiau la niste capsuni mici si amarate,mult mai ieftine. Le-am cumparat, si am castigat de doua ori. Am platit mai putin si le-am gasit super dulci si parfumate.


Trackbacks & Pingbacks

  1. Cum să distrugi Pământul | Moldovan Cristian blog

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.