Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Te-ai gândit vreodată…

scris de Cristi Mosora în 1 august, 2011
 • poluarecă fiecare lucru nou cumpărat are în componenţa sa resurse naturale, care sunt limitate?
 • că prin procesul de fabricaţie al produselor se poluează natura?
 • că fiecare lucru pe care nu îl mai foloseşti ajunge ori să îţi ocupe locul degeaba prin casă, ori se transformă într-un deşeu care se descompune în zeci/sute de ani?

Nu e minunat că pentru fiecare obiect care ţie nu îţi mai trebuie, există multe alte persoane care s-ar bucura să îl primească? Că dacă ai nevoie de un produs, poţi găsi persoane care să ţi-l ofere pe gratis, bucuroase că scapă de el şi că nu trebuie să îl arunce la gunoi?

Crescând durata de viaţă a produselor, reducem cantitatea de deşeuri care ajung în mod normal în natură, şi în acelaşi timp îi oferim un mic răgaz pentru regenerarea resurselor. Iar noi, ne putem bucura de frumuseţea ei:

(sursa foto)

Recomandă:
Articol din categoria
Discuţii, Ecologie
3 Comentarii
 1. Sunt membru de ceva vreme pe site-ul Lucruri gratis, am si oferit ceva , dar nu am primit nimic de la nicio licitatie. Am o propunere pentru voi si pentru largirea serviciilor acestui site. Cred ca ar fi nevoie de o rubrica de solicitare de lucruri gratis. Adica spre exemplu daca imi doresc o revista veche pe care nu o gasesc nimic, sa pot posta undeva si poate cineva din comunitate isi aduce aminte ca o are printr-un colt al casei si nu mai are ce face cu ea. Este un exemplu doar si este o rubrica necesara as zice eu.

  • Salut Adi, ai dreptate in legatura cu rubrica de wishlist, si este in plan sa o implementam. Momentan ne-am cam blocat cu partea de programare, dar indata ce voi gasi ajutoare, vom porni la treaba din nou 🙂
   In legatura cu primitul de produse, eu iti recomand sa mai lucrezi putin la reputatie, cu cat o ai mai mare, cu atat ai mai multe sanse sa fii ales castigator.
   O zi faina!

 2. Nu-i un capat de lume ca nu am primit nimic. Nici nu m-au interesat prea multe lucruri de aici. Am aplicat doar la lucrurile care mi-ar fi trebuit.
  Ma bucur ca aveti de gand sa implementati un fel de wishlist.

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.