Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Prima ediție a Târgului de Voluntariat Brașov

scris de Claudia Popa în 10 octombrie, 2011

Cine voluntariază se adună la prima ediție a Târgului de Voluntariat Brașov

voluntariat brasov octombrie 2011Cum ar fi să dai o oră din timpul tău liber unei cauze în care crezi? Este mai simplu decât ți-ai putea imagina (și crede-mă, măcar o dată în viață e musai să încerci). Căci vorba aceea: ce voluntariezi, aia primești. Așadar sâmbăta aceasta, între orele 11-15, 14 organizații din Brașov te așteaptă la Muzeul Casa Mureșenilor să le cunoști proiectele, să te familiarizezi cu specificul cauzelor lor, să participi la ateliere demonstrative de voluntariat și să te înscrii ca voluntar.

Vin să recruteze voluntari la Târgul de Voluntariat Brașov: Hospice Casa Speranței, Asociația pentru Parteneriat Comunitar, Rotaract Kronstadt, FAST Săcele, Caritas, Fundația Rafael Codlea, SCUT, International Award for Young People, Asociația Colors, Rețeaua CAN, Asociația Iubesc Brașovul, Centrul de voluntariat Brașov, Agenția Naționala Anti Drog, Muzeul Casa Mureșenilor.

Ateliere:

 • 11.30-13: crafts cu Hospice Casa Speranței și Rafael Codlea
 • 11.30-15: jocuri cu Colors
 • 11.30-15: legislație voluntariat cu Asociația pentru Parteneriat Comunitar
 • 13-14: dezbatere voluntariat Rotaract
 • 13-15: voluntariat internațional prin Serviciul European de Voluntariat

Intră pe  facebook.com/voluntariatbrasov sau plinideidei.ro/voluntariatbrasov și înscrie-te voluntar în Brașov!

Targul de Voluntariat Brasov este un eveniment nonformal care are ca obiective promovarea voluntariatului comunitar, facilitarea contactului intre organizatiile locale si persoanele interesate sa voluntarieze si mobilizarea brasovenilor in a voluntaria pentru cauzele lor preferate. Organizatiile si institutiile participante lucreaza in domenii diverse precum educational, social, sanatate, civic, tineret sau mediu si si-au pus la comun resursele pentru a promova in comun conceptul de voluntariat comunitar.

Targul de Voluntariat Brasov este organizat de catre Asociatia Colors si Reteaua CAN Brasov in parteneriat cu Muzeul Casa Muresenilor si Inspectoratul Scolar Judetean Brasov. El va fi urmat in 16 octombrie de Forumul ONG, eveniment organizat de Iubesc Brasovul in parteneriat cu Biblioteca G. Baritiu.

Recomandă:
Articol din categoria
Comunitate, Proiecte și Pasiuni
2 Comentarii
 1. Mihai permalink

  M-a bucurat mult aceasta stire si evenimentul in sine!:)
  Ma bucur ca ONG-urile au decis sa-si promoveze un pic mai mult activitatea!

 2. Mersi 🙂 Sa speram ca vom reusi sa mai facem si alte editii 🙂

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.