Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Clăpari și Schiuri Gratis

scris de Cristi Mosora în 25 ianuarie, 2012

În timp ce oamenii se îngrijorează la auzul știrilor alarmiste de la TV despre ninsori, există unele persoane care se bucură: pasionații de ski. Cu gândul la ei, Sebastian s-a gândit să ofere prin site-ul LucruriGratis o pereche de schiuri Atomic ATR Champ gratis, împreună cu o pereche de clapari Nordica, mărimea 41.

schiuri gratisSchiuri Atomic model ATR Champ, model mai vechi, nu sunt carved. Lungime 155 cm. Legăturile sunt reglate pentru clăpari marimea 38 maxim! Legături Tyrolla.
Le ofer prin predare personală, în Brașov.

clapari gratisClapari Nordica mărimea 41, un șurub de la gleznă rupt, se poate repara ușor. Are deja reparații la două șuruburi, am mers 3 ani cu reparațiile respective fără probleme. Doar predare personală la Brașov.

Perioada de înscrieri pentru aceste oferte se încheie pe 1 februarie, deci dă click pe linkuri și abonează-te dacă vrei să primești schiuri gratis sau clapari gratis.

Recomandă:
Articol din categoria
Oferte interesante
4 Comentarii
    • Da, ofertele au expirat de la inceputul lunii, si se pare ca s-a gasit deja doritori pentru ele.

  1. petrica permalink

    te rog alegema pe mine id manoliu_petrica

    • Petrica, daca te intereseaza aceste oferte, ar trebui sa te abonezi la ele (click pe linkurile de mai sus), si sa ii comunici direct ofertantului de ce le doresti.
      (articolul acesta e scris luna trecuta, e posibil sa se fi oferit deja produsele respective)

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.