Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

SMURD, Arafat, Basescu, Revolutie!

scris de Cristi Mosora în 15 ianuarie, 2012

„Desfiintarea SMURD”, „demisia lui Arafat”, „dictatorul Basescu”, „o noua Revolutie”, au fost mesajele care ne-au bombardat in ultimele zile. Au trecut cativa ani de cand am decis ca nu imi face bine sa fiu conectat la aceste surse constante de vesti proaste, si am renuntat la televizor. In loc sa privesc neajutorat la problemele societatii, sa ma ingrijorez incontinuu si sa incerc sa identific vinovati, m-am gandit ca e mai bine sa fac ceva pentru a incerca sa rezolv din ele. Alaltaieri insa, fara sa vreau, m-am trezit parte a unei miscari mult mai importante decat mine si planurile mele:

 mici si bere gratis, poftiti la revolutie

Se pare ca romanii au decis sa lupte impotriva propunerii legii sanatatii (cea care a fost deja retrasa). S-au hotarat sa il sustina pe Raed Arafat (cel care deja a demisionat din functie). S-au hotarat ca nu sunt de acord cu masurile de austeritate (cele pe care le ducem deja in spinare de 2 ani). S-au hotarat ca nu il accepta pe presedintele tarii (pe care l-au votat deja 2 mandate, acum aflandu-se aproape de finalul mandatului). Acum se pare ca ne-a dat Dumnezeu mintea romanului cea de pe urma. Si am decis sa iesim in strada. Noi, noi am decis asta, da? Micii si berea gratis sunt un mic bonus, din partea unor cetateni onorabili.

Asadar, am vrut sa consemnez acest moment. Cand o sa ma intrebe copiii si nepotii despre „revolutia din iarna anului 2012”, o sa pot sa le arat care a fost scânteia care a aprins vâlvătaia de la Brasov:

Mici si bere gratis – poftiti la Revolutie!

PS. Poate mesajul pe care l-am trecut pe poza nu este cel mai inspirat, daca aveti sugestii prin care putem sa facem un demotivational reusit, va rog sa nu va sfiiti 🙂

Cristi Mosora

Recomandă:
Articol din categoria
Discuţii, Oferte interesante
7 Comentarii
 1. adrian permalink

  ce te mai comenteaza lumea.

  • Mi-ar placea sa cred ca e din cauza ca cititorii acestui blog si oamenii din comunitatea LucruriGratis ma cunosc destul de bine incat sa nu isi imagineze ca prin articolul asta imi asum vreo optiune politica. Sper ca sunt destui care au inteles ca eu militez pentru o altfel de schimbare a lucrurilor in bine: schimbarea care porneste de la noi, nu de la politicieni, sefi, Dumnezeu, sau alte autoritati.

 2. aLtFeL permalink

  Agresat de jandarmerie pentru ca filma de pe trotuar http://www.youtube.com/watch?v=4DqC_BNuhAE

 3. Si eu imi pot trimite mesaj singur… daca tu crezi ca este bine in tara in care traim :))

  • De ce ti-ai trimite mesaj singur? Si ce legatura are asta cu cat de bine este in tara in care traim?
   Tu faci ceva ca sa traim mai bine in tara asta? Asta ar trebui sa ne preocupe pe toti.

 4. Viorica permalink

  Ca sa o duci bine in tara asta trebuie sa fii securist, sau pui de securist.

 5. A avut Romania un presedinte de care sa fie multumit? :- )
  Daca tot sunt aici, felicitari pt site, e faorte reusit!

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.