Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

LucruriGratis – cel mai popular Site web la Roblogfest 2012

scris de Cristi Mosora în 10 aprilie, 2012

Roblogfest 2012 - LucruriGratis cel mai popular site webDragii mei, dupa cum ati auzit deja, voturile voastre si-au spus cuvantul si ne-au urcat pe podiumul Roblogfest. Asa cum ma asteptam, de altfel. Va multumesc pentru implicare si sper ca sunteti la fel de mandri ca si mine de aceasta recunoastere de care se bucura proiectul nostru.

Aici puteti sa studiati clasamentul si numarul de voturi din cele 2 etape. M-au mirat putin cifrele, insa am hotarat sa nu stric cu nimic bucuria acestui premiu, si nu le-am mai dat importanta. Voi ce parere aveti?

Cristi Mosora

PS. stiu, am intarziat cu acest anunt pe blog, insa excursia de 2 zile la Bucuresti mi-a dat peste cap programul. Am considerat ca au o prioritate mai mare aprobarea ofertelor, rezolvarea problemelor pe care mi le-ati semnalat in weekend, raspunsul la mailurile voastre si reluarea activitatilor zilnice de promovare prin retelele sociale.

Recomandă:
Articol din categoria
Noutăţi şi Presă
6 Comentarii
 1. TNH permalink

  Nu mă miră numărul voturilor. Ca de obicei, majoritatea dă like, îşi face cont şi apoi crede că asta-i tot.
  Cu această ocazie propun ca acele conturi LG care nu au fost folosite niciodată în termen de 4 luni de la crearea lor să fie dezactivate. Nu ajută pe nimeni că avem 8500 de useri dacă aceştia nu oferă şi nici nu se înscriu să primească. Posesorul unui cont neutilizat niciodată şi apoi dezactivat îşi poate face din nou cont atunci când va dori.

  Cât despre social media, observ că 4000 de oameni au dat like pe facebook, probabil că ar fi fost util să le reaminteşti că genialul proiect pe care îl apreciază avea nevoie de voturi, poate nu toţi ştiau că participăm la un concurs.

  • Pe mine ma mira mai mult faptul ca am primit mai mult de 100 de confirmari de la oameni care au spus ca au votat 😐 Plus ca au votat si oameni din afara comunitatii noastre.
   Concursul a fost promovat si pe site, si pe blog, si pe Facebook, si prin newsletter. Deci am instiintat vreo 12.000 oameni, care tineau cu noi 🙂 Acum nu stiu ce sa cred, e normal sa fi fost multi care nu au avut dispozitia sa voteze, e posibil si sa fi fost multi care nu s-au descurcat cu procedurile de vot, e o sansa chiar si sa fi fost vreo problema cu sistemul lor de voturi, si sa nu se fi inregistrat toate.
   Legat de dezactivarea conturilor care nu au mai fost folosite de mult timp, nu cred ca e o idee neaparat buna. Exista cazuri de oameni care au plecat din tara pentru o perioada mai lunga (cu studiile, sau cu lucrul) care la un moment dat se vor intoarce. Exista si multi utilizatori care sunt deranjati de anumite bug-uri de pe site-ul nostru, sau de unele aspecte care necesita o revizuire. In momentul in care vom avea gata varianta noua a site-ului, sunt sigur ca multi vor reincepe sa foloseasca site-ul.

 2. vali permalink

  Numarul voturilor nu mi se pare foarte important, ceea ce conteaza e ca site-ul vostru, alaturi de altele mai „cunoscute” si mai faimoase, a avut cel mai mare procent de voturi. Felicitari!

  • Sunt de acord cu tine, Vali. Tentatia de a aluneca pe panta nemultumirilor este foarte mare, insa ceea ce ne-a ajutat sa ajungem cel mai mare targ online cu lucruri gratis a fost exact asta: noi nu ne-am luat dupa ceea ce ar fi facut restul lumii, ci am facut exact pe dos, ceea ce am considerat noi ca e bine. In felul asta, am tras si pe altii dupa noi. Cred ca este singura cale prin care putem sa schimbam lucrurile in bine: sa oferim un exemplu, si sa ii inspiram si pe altii sa faca la fel. Altfel, daca asteptam sa se schimbe cei din jurul nostru, sa dea statul o lege, sau sa faca Dumnezeu o minune…

 3. TNH permalink

  Nici eu nu am folosit site-ul o perioadă, cam din aceleaşi motive pe care le-ai descris şi tu, de aceea mă refeream la conturile care nu au fost folosite niciodată, de genul înscriere în 01.08.2010, ultima accesare 01.08.2010. De asemenea mă gândesc că pentru a-ţi face o părere despre site, despre ce merge şi ce nu, despre ce ar trebui schimbat sau îmbunătăţit, trebuie să-l foloseşti. În niciun caz nu m-am referit la oamenii care l-au folosit cândva, dar care acum au luat o pauză, ci la cei care umflă inutil statisticile.

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.