Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 286

Vilă gratis. Nu pentru tine, ci pentru hamsterul tău

scris de Cristi Mosora în 25 aprilie, 2012

Dacă ai hamsteri, sau tocmai te-ai hotărât să înfiezi niște ghemotoace din astea de blană, poate o să te intereseze această ofertă gratuită:

Vila pentru Hamster, Gratis

vila gratis pentru hamster„Primita de pe site, intre timp am cumparat o alta casuta noua pentru soricel, asa ca o daruiesc la randul meu.

Descriere:
stare foarte buna,
30 cm lungime, 46 inaltime, 22 latime
Foarte practica: jos dupa ce se adauga talasul se aseaza rotita, la etajul unu se prinde picuratorul si mancarea iar sus la etaj 😛 – casuta
Aveti rotita, casuta, picurator, tot ce ii trebuie blanosului…

Ridicare de la metrou N. Grigorescu. Din motive evidente nu pot trimite prin posta.”

Dacă te interesează oferta, ai timp să te abonezi la ea până pe data de 28 aprilie, când se va alege câștigătorul. Se oferă în București. Click aici dacă vrei să primești vila pentru hamster, gratis.

Recomandă:
Articol din categoria
Oferte interesante
2 Comentarii
  1. irina permalink

    Mai este disponibila?

    • Irina, ca sa verifici la oricare dintre sutele de oferte gratuite de pe site daca au fost sau nu oferite, nu trebuie decat sa vezi in paginile de descriere a ofertelor daca este desemnata vreo persoana la campul „Câştigătorul ofertei”.
      In cazul de fata produsul a fost deja oferit.

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.