Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Gratis – carucior pentru gemeni

scris de Cristi Mosora în 7 mai, 2012

gratis carucior pentru gemeniDe fiecare data cand am vazut pe strada carucioare pentru gemeni, m-am intrebat daca pentru „pilotii” din ele conteaza cine sta in fata, „la volan” 🙂 Daca nu e o competitie intre frati pentru a castiga locul privilegiat. Ei bine, cu caruciorul acesta care se ofera gratis prin site-ul LucruriGratis problema este rezolvata: ambii micuti au loc in fata.

Caruciorul se ofera in sectorul 4, Bucuresti, iar ofertantul va decide cui il va oferi pe data de 6 iunie 2012. Deci aveti destul timp sa va abona la oferta, in cazul in care vreti sa primiti acest carucior gratuit pentru gemeni (<- click pe link pentru a va inscrie).

Mai multe detalii despre carucior vedem din descrierea ofertei:

Carucior sport, de vara, se pliaza tip umbrela, spatarul este reglabil, are centuri de siguranta… este destul de folosit… are un surub improvizat pentru o fixare mai buna si impiedica plierea carutului.

Mult succes daca doriti doriti caruciorul si nu uitati de centurile de siguranta atunci cand iesiti in trafic, sa nu luati vreo amenda 🙂

Recomandă:
Articol din categoria
Oferte interesante
Încă nu sunt comentarii

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.