Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Prima ieșire în natură cu gașca LucruriGratis

scris de Cristi Mosora în 15 mai, 2012

Jocuri + dulciuri = distractieV-am zis ca o sa fie vreme faina, da? Soarele s-a tinut de promisiune, si la fel au facut si cei care au participat la prima noastra iesire in natura de anul asta: au adus gustarele, au adus cateva „kilograme” de jocuri, si am petrecut impreuna o dupa-amiaza relaxanta si distractiva.

Cu paturica si arsenalul de jocuri la Pietrele lui Solomon

Am jucat Table, Dixit, Solo, Ligretto, Qwirkle. Mai aveam cateva jocuri cu noi, insa nu ne-a ajuns timpul pentru toate 🙂 Ligretto - joc fain cu regulament incalcitLigretto a fost vedeta intalnirii, un joc cu un regulament in limba romana greu de interpretat, la care pana la urma i-am inteles mecanismul si ne-a tinut ocupati cateva ore (cu toate ca e doar pentru 4 jucatori). Bineinteles, dupa ce am ajuns acasa si am mai citit o data regulamentul, am avut surpriza sa descopar ca modul in care l-am jucat noi nu era cel corect (lucru care nu a facut jocul mai putin distractiv).

Spuneam zilele trecute ca aduc si dozele pe care le-am primit cadou de la Bere Ciucas. Eu nu am putut sa ma servesc din ele, eram cu masina, insa am poftit incontinuu privindu-i pe cei din jurul meu care sorbeau din berea rece…

Hai noroc, cu LucruriGratis si Bere Ciucas

Au participat la chermeza noastra 6 fete cucuiete: Andrea, Roxana, Carmen, Loredana, Raluca, Andreea si baietii aferenti: Dragos, Bogdan, Misu, Radu, Cristi. Am inteles de pe Facebook ca au mai venit 2 persoane, insa nu au reusit sa ne gaseasca, si nu aveau salvat numarul meu de telefon ca sa dea de noi. O sa imi fie invatatura de minte, si pe viitor voi incerca sa fixez un loc de intalnire si mai accesibil, de preferat mai aproape de oras, si unde exista semnal bun la telefoane.

Daca vreti sa vedeti setul complet de poze de la intalnire, dati click aici.

In saptamanile urmatoare vreau sa mai facem niste iesiri in natura. Iar daca ne sperie vremea rea, si vad ca sunt doritori, organizam si intalniri cu tematica de Jocuri, la ceainaria Ceai etcaetera. Ce parere aveti? Va place competitia?

PS. tot astept propuneri si din alte localitati…

Recomandă:
Articol din categoria
Întâlniri cu membrii, Noutăţi şi Presă

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.