Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Gratis: aparat foto digital Olympus C-765 Ultra Zoom

scris de Cristi Mosora în 1 iunie, 2012

Gratis aparat foto digital Olympus C-765 Ultra ZoomDaca ai nevoie de un aparat foto digital si nu ai bani de o noua achizitie, ia in calcul si aceasta varianta gratuita: ” Aparat foto Olympus C-765 Ultra Zoom, 10x zoom optic, 4MP, model din 2004. Mici urme de uzura, dar perfect functional. Vine cu charger, si doua carduri xD. Livrare personala DOAR in Bucuresti.”

Despre caracteristicile tehnice ale aparatului foto poti citi aici, in limba engleza.

Daca esti din Bucuresti, te poti inscrie sa primesti gratuit aparatul foto din pagina ofertei, pana in 6 iunie 2012, la ora 23:00.

Succes!

Recomandă:
Articol din categoria
Oferte interesante
6 Comentarii
 1. mixt permalink

  Mai este valabila oferta? Multumesc mult.

 2. Buna ziua. Stimate ofertant, nu stiu cum sa iau legatura cu dumneavoastra, sa va spun ca lucrez in invatamant si as fi fericita sa pot primi acest aparat pentru copiii de la scoala. Avem un club al copiilor unde facem diverse felicitari si le valorificam numai in scopuri umanitare. Daca se poate si nu cer prea mult…adresa mea de e-mail este [email protected].

  • gheorghe Lacramioara permalink

   l-as dori pentru fiul meu de 13 ani

 3. toma beea permalink

  as dori aces aparat este visul meu de mica sa am unul dar nu imi permit

 4. aurelia munteanu permalink

  mi-as dori mult aparatul pentru a putea imortaliza toate perioadele din viata copilului meu daca mai este valabila oferta

  • Salut Aurelia, oferta aceasta nu mai e valabila de aporoape 2 luni, insa poti sa intri pe http://www.lucrurigratis.ro si sa iti alegi dintre sutele de oferte gratuite care sunt valabile acum. Daca mai revii pe site, sunt sigur ca la un moment dat o sa apara din nou aparate de fotografiat digitale.

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.