Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Vino sa redescoperim cum sa traim intr-o comunitate sustenabila in Brasov

scris de Cristi Mosora în 16 iunie, 2012

afis seminar Transition Towns - BrasovOameni de pe întreg globul răspund fenomenului Peak Oil şi chimbărilor climaterice cu creativitate, imaginaţie şi umor. Astfel de comunităţi se formează de către oameni şi cu oameni care vor să facă o tranziţie de la dependenţa de combustibili fosili, alimente tratate cu pesticide, produse multi-ambalate şi transportate peste mări şi ţări, oraşe sufocate de beton, maşini, maşini, maşini, alergătură şi oboseală spre: metode alternative de energie, alimente sănătoase şi gustoase produse cât mai local, susţinerea producătorilor tradiţionali, oraşe prietenoase şi pentru pietoni şi biciclişti, redescoperirea spiritului de comunitate şi cohabitare.

Se poate? Sigur că da! Experienţa a peste 1000 de comunităţi şi localităţi înscrise în Reţeaua de Tranziţie (Transition Network) demonstrează că da!

Seminar Transition Towns, duminica 17 iunie

Vino duminică, 17 iunie, ora 16 pe strada Suişul Castelului nr. 1-3 (mai nou, se numeste Aleea Tiberiu Brediceanu; sub Tâmpa, în apropiere de Turnul Vânătorilor), pentru o prezentare interactivă a acestor exemple. Sperăm că împreună putem face această schimbare şi în Braşov, de la Om la Om.

Daca vrei, adu cu tine ceva de mâncare/ băut, făcut de tine, acasă, cu produse bune de la piaţă sau după o reţetă veche a bunicii. După seminar, vom avea o sesiune de schimb (food-sharing), interacţiune şi voie bună!

Te aşteptăm cu drag şi limonadă!

Cristi Mosora

PS. este prima actiune in care ma implic si la care nu reusesc sa particip, fiind plecat din tara pentru cateva zile 🙁 Dar va promit ca sunteti pe maini bune, veti discuta cu oameni foarte faini cu idei bune, si am toata increderea ca nu veti regreta cele 3 ore de intalnire. Fac pe dracu in patru si ajung si eu, chit ca nu stau pana la sfarsit 🙂

Recomandă:
Articol din categoria
Ecologie, Întâlniri cu membrii

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.