Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287
Tags

,


Gratis – Navigator GPS Garmin Nuvi 200

scris de Cristi Mosora în 31 iulie, 2012

Gratis - Navigator GPS Garmin Nuvi 200Daca esti sofer si iti place sa hoinaresti prin lume, sigur o sa te bucuri stiind ca poti sa primesti gratuit un navigator GPS. Se ofera in Bucuresti, si te poti abona la el pana in seara de 7 august 2012.

Se pare ca a fost folosit doar 5 zile, este perfect functional, si are instalate pe el hartile originale pentru Spania si Portugalia.

Da click pe linkul urmator si inscrie-te pe lista doritorilor daca vrei sa primesti gratis navigatorul GPS Garmin Nuvi 200. Succes!

Recomandă:
Articol din categoria
Oferte interesante
2 Comentarii
 1. Aldea permalink

  Buna ziua.
  Nu stiu daca anuntul mai e valabil,eu scriu totusi.
  M-ar bucura acest GPS pentru ca sunt mereu pe drumuri, am cumparat unul cu 2 ani in urma dar a clacat, parasindu-ma anul trecut, undeva in Italia 🙂
  Momentan nu imi permit sa imi cumpar altul, sunt dispusa sa ofer ceva la schimb.
  Multumesc 🙂

  • Buna ziua, se pare ca produsul acesta a fost oferit deja. Daca vreti sa vedeti informatii complete despre oferte, si sa va abonati la ele, trebuie sa dati click pe linkul din articol.
   Succes, in caz ca veti gasi si alte oferte care va intereseaza pe site-ul http://lucrurigratis.ro

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.