Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287
Tags

,


LucruriGratis în Adevărul de seară – Brașov

scris de Cristi Mosora în 29 iulie, 2012

„O idee inedită a început să prindă contur la Braşov. Un site care îi pune în legătură pe cei care vor să scape gratis de lucrurile care nu le mai trebuie cu cei care ar putea avea nevoie de ele, are din ce în ce mai mulţi utilizatori.”

În continuare puteți citi articolul scris de Paula Ciotlos în Cotidianul Adevărul de Seară – Brașov, de duminică, 11 octombrie 2009. Acesta a marcat „lansarea forțată” a proiectului LucruriGratis, moment din care numărul de oferte gratuite și utilizatori a explodat 🙂

Braşov: „Licitaţie“ de lucruri gratuite, pe internet

O idee inedită a început să prindă contur la Braşov. Un site care îi pune în legătură pe cei care vor să scape gratis de lucrurile care nu le mai trebuie cu cei care ar putea avea nevoie de ele, are din ce în ce mai mulţi utilizatori.

Peste 120 de produse au fost postate pe site-ul www.lucrurigratis.ro şi aşteaptă să fie luate acasă de cei care au nevoie de ele. Obiectele nu sunt date oricui. Pentru a putea obţine un obiect pe care vi-l doriţi, vi se analizează „reputaţia“, care se obţine prin postarea altor produse de care alţii pot avea nevoie.

Ideea i-a venit unui tânăr braşovean de 29 de ani, Cristian Mosora. „Am în casă o groază de lucruri pe care nu mă îndur să le arunc la gunoi, dar nici nu mai am ce să fac cu ele. M-am gândit că ar putea fi utile altora şi că poate şi eu aş putea găsi la ceilalţi lucruri pe care mi le doresc şi le pot folosi eu. Scopul meu este să şi prelungesc durata de viaţă a produselor şi să evit cheltuirea de bani pentru produse noi, cu atât mai mult în această perioadă de criză. Prin utilizarea bunurilor deja produse, reducem consumul, producţia şi, cel mai important, impactul acestei producţii asupra planetei“, ne-a mărturisit tânărul economist de meserie.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a ziarului „Adevărul de Seară“.

sursa: Adevarul

Recomandă:
Articol din categoria
Noutăţi şi Presă
Încă nu sunt comentarii

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.