Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 286

Esti in Brasov duminica? Hai la salata de fructe Party!

scris de Cristi Mosora în 16 august, 2012

Esti in Brasov Duminica? Hai la salata de fructe Party!

Hai si tu la „Salata de fructe Party” duminica, 19 august 2012! Se pare ca vom avea o zi insorita, cu 27 grade. Ne intalnim la ora 12, la Pietrele lui Solomon, la masutele de langa scena Junilor.

La fel ca si datile trecute, aduceti cu voi cateva fructe care va plac, un castronel, furculita si cutit pentru curatat si multa voie buna 🙂 Nu exagerati cu cheltuielile, deobicei iese mai multa salata de fructe decat putem sa mancam. Voi aduce eu recipiente in care sa amestecam „compozitia” si saci menajeri pentru gunoaie.

Lasati un comentariu aici daca vreti sa veniti, ca sa stim dupa cine sa fim atenti, in caz ca se rataceste cineva pe drum. Dati si un Like la articol, eventual anuntati-va direct prietenii sau familia sa vina si ei, cu cat e diversitatea mai mare, cu atat iese intalnirea (si salata) mai reusita!

Lista celor care au confirmat participarea:

 1. Cristi Mosora
 2. Raluca Vasiliu
 3. Mihai Becze
 4. Andreea Cretu
 5. Mihai & Lori
 6. Cata & Sara
 7. Andreea David
 8. Radu & Andreea
 9. tie iti place salata de fructe?
Recomandă:
Articol din categoria
Întâlniri cu membrii
3 Comentarii
 1. Calin Catalin permalink

  Din pacate anul asta nu ajungem la salata de fructe avem o obligatie (o nunta ) care e chiar duminica pe 19 poate mai faceti o iesire si in septembrie.Anul trecut a fost chiar fain, am inteles ca dupa aia ati fost la mici la un restaurant linga gara.:)))))Prietenii stiu de ce rid,sper ca de data asta sa fiti inspirati sa faceti si ceva carne .

  • Lasa ca o sa mai facem anul asta cateva iesiri, cat mai avem caldura 🙂 Distractie placuta!


Trackbacks & Pingbacks

 1. Din blogroll: ce mai scriu bloggerii brașoveni | Brasov Buzz

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.