Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Brasov – Colectare de carti pentru tinerii romani din Bucovina

scris de Cristi Mosora în 19 septembrie, 2012

Brasov - colectare de carti pentru tinerii romani din BucovinaVa spuneam ieri de campania de colectare de carti pentru tinerii romani din Bucovina pe care a initiat-o Iurie Sanduta,  si deja avem voluntari care s-au oferit sa se ocupe de colectarea cartilor la Brasov. Asadar, daca ai prin biblioteca carti de care nu mai ai nevoie, sau consideri ca ai pastrat prea mult timp manualele scolare vechi, ai ocazia sa scapi de ele si sa faci o fapta buna, ajutandu-i pe cei care au nevoie mai mare de ele.

Cartile se pot dona in Parcul Nicolae Titulescu, de vineri pana duminica (21-23 septembrie) intre orele 15-20, langa Tribuna Cetateanului. Ana Copilu va va astepta langa niste cutii goale ca si bibliotecile copiilor, pe care, speram sa le umplem impreuna!

Ai carti sau manuale scolare de care nu mai ai nevoie? Dar prietenii tai?

Daca ai de oferit carti si nu poti sa te deplasezi cu ele in parc, putem sa venim sa le luam de la tine daca ne anunti telefonic la 0740 376101 pană la data de 25 septembrie. Pe raza orasului Brasov ne deplasam si pentru a colecta o singura carte, dar cu cat se strang mai multe carti, de la mai multe persone, cu atat ne va fi mai usor sa le colectam si sa le transportam catre locul de depozitare.

Daca vrei sa contribui dar nu esti din Brasov, donatiile sunt binevenite pe adresa: Avram Iancu, nr. 112, ap. 3, Brasov, jud. Braşov, pentru Copilu Ana. Sau, si mai bine, poti sa ajuti la colectarea cartilor la tine in oras, la fel cum facem noi la Brasov. Nu trebuie decat sa ne anunti printr-un comentariu, apoi vom pune la punct detaliile prin mail si cream un eveniment separat.

In continuare puteti urmari clipul video realizat la actiunea de colectare a cartilor din Chisinau:

Haideti sa inlocuim limba moldoveneasca cu LIMBA ROMANA! Promovati evenimentul distribuind prietenilor acest articol sau evenimentul creat pe Facebook.

Recomandă:
Articol din categoria
Noutăţi şi Presă, Proiecte și Pasiuni
6 Comentarii
  1. In timisoara pe cand?


Trackbacks & Pingbacks

  1. Carti in limba romana pentru tinerii din Bucovina
  2. O carte pentru românii din Ucraina | Brasov Buzz
  3. Dragoş Gaftoneanu » O carte pentru românii din Ucraina - Entertainment, evenimente, noutati, IT
  4. Cartile romanesti au trecut Nistrul spre Bucovina :)

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.