Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Bunatati de toamna la Bazarul cu Lucruri Gratis

scris de Cristi Mosora în 27 octombrie, 2012

Ma gandeam ca urmatorul Bazar cu Lucruri Gratis ar putea fi o ocazie numai buna pentru a promova o practica ieftina, sanatoasa, ecologica si delicioasa, la care din ce in ce mai multi oameni au renuntat in ultima vreme: conservarea fructelor si a legumelor pentru iarna. Imi vin acum in minte gemuri, dulceata, compoturi, zacusca si muraturi. In borcanele mici, usor de adus la Bazar. Mmm… 🙂

bunatati de toamna la bazarul cu lucruri gratis

Avem 2 variante prin care putem incepe urmatoarea editie a Bazarului cu Lucruri Gratis, sa imi spuneti care dintre ele v-ar atrage mai mult:

1. Schimb de borcane cu dulceata, gem, compot, zacusca si muraturi

Am aranja un stand la care participantii sa lase cate un borcanel cu ceva facut de ei anul asta, si sa isi poata alege altul adus de altcineva. Pe etichetele borcanelor am avea numele „autorilor”, care ne-ar permite sa luam legatura cu ei pentru a le cere retetele in cazul in care vrem sa le incercam si noi.

2. Degustare de bunatati

degustare de gemuri si dulceata la Bazar cu Lucruri GratisAsta ar presupune ca participantii sa aduca cate un borcanel cu ceva bun facut de el in toamna asta si sa le degustam. Am avea nevoie de cateva farfurioare, tacamuri, si paine (care ar fi minunat sa fie si ea facuta in casa). In felul asta am incepe Bazarul ca o familie adevarata care se aduna in weekend la masa 🙂 Am incerca mai multe retete, ni le-am transmite unii altora si am putea sa aranjam schimburi pentru alte ocazii.

Ca sa fie posibila o astfel de degustare, ar trebui sa avem destule persoane dispuse sa aduca cate un borcanel cu ceva. Si sa anuntam de dinainte fiecare ce aduce, ca sa nu ne trezim cu 20 borcane cu gogonele 🙂

Ce parere ai? Selecteaza mai jos varianta pe care o preferi:

[polldaddy poll=6642148]

PS. Daca vrei sa participi la un Bazar cu Lucruri Gratis in alt oras, te asteptam pe acest grup de Facebook unde adunam idei si voluntari, facem planuri si organizam lucrurile.

[sursa foto]

Recomandă:
Articol din categoria
Discuţii, Întâlniri cu membrii
Un comentariu
  1. Piscoi Violeta permalink

    Buna!
    Am citit mai multe discutii si idei de pe site-ul vostru. Si doream sa intreb daca nu s-ar putea organiza un targ de lucruri gratis si in Oradea.
    Nu am cont de facebook, l-am dezactivat anul trecut, dar as dori sa se realizeze si in Oradea astfel de targuri.

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.