Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Buzău: Bazar cu Lucruri Gratis #3

scris de Cristi Mosora în 7 noiembrie, 2012

Bazar cu Lucruri Gratis la BuzauSambata, de la ora 12:00, va avea loc a 3-a editie a Bazarului cu Lucruri Gratis, de data aceasta in Buzau. Te asteptam sa iti donezi lucrurile pe care nu le mai folosesti si sa iti alegi pe gratis altele de care ai nevoie. Intalnirea va avea loc la sediul firmei MaxyGo – broker de asigurare, pe str. Obor, bl. 10, parter, vis-a-vis de Unicredit Tiaric bank.

Fara bani, fara schimburi, fara negocieri. Totul Gratuit!

Bazarul, organizat cu ajutorul voluntarilor, este o intalnire a comunitatii locale in care participantii aduc si ofera complet gratuit: produse in stare de functionare, servicii, buna dispozitie, discutii, prietenie, jocuri, si orice alte lucruri care pot fi impartasite intr-o comunitate.

Ce se intampla cu lucrurile pe care nu le vrea nimeni?

Lucrurile ramase in urma Bazarului vor directionate catre aceste 6 locatii – Asociatia Literara Ra-libris (pentru carti), Asociatia Octogonul (jocuri de copii), Fundatia Sfantul Sava, Asociatia Copiilor Sfanta Elena, catre liceul de nevazatori si respectiv catre scoala pentru persoane cu deficientie de surdo-muti!

Daca vrei sa iti faci o idee despre atmosfera de la un Bazar cu Lucruri Gratis, poti sa vezi poze de la celalalte editii organizate la Brasov in albumele de pe Facebook (prima editie, a doua editie).

Ce zici? Iti place ideea? Vrei sa vezi cat mai des astfel de intalniri in orasul tau? Da vorba mai departe, fa-ti o mica ordine prin dulapuri/biblioteci/debarale, si hai sa ne intalnim sambata! Nu uita sa iti chemi si prietenii 🙂

Recomandă:
Articol din categoria
Întâlniri cu membrii, Noutăţi şi Presă
2 Comentarii
  1. Petre Marian permalink

    Ceia ce faceţi e nobil e minunat! Vă dorim mult, foarte mult succes,şi toate cele bune! Petre Marian.


Trackbacks & Pingbacks

  1. 3 luni de Bazar cu Lucruri Gratis, in presa

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.