Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Gratuitor.ro – agregatorul românesc de produse și servicii gratuite

scris de Cosmin Cucos în 19 februarie, 2013

gratuitor.roConceput drept un agregator romanesc de produse si servicii gratuite, website-ul gratuitor.ro se adreseaza persoanelor aflate in cautare de gratuitati, aplicatii software open-source, evenimente mondene si culturale, cursuri si resurse educationale cu acces liber.

Initiativa gratuitor.ro porneste de la doua premise principale. Prima dintre ele vizeaza abundenta alternativelor legitime si gratuite disponibile pentru o sfera ampla de nevoi, bunuri de consum, servicii si informatii. Cea de-a doua se refera la tendinta utilizatorilor de internet de a cauta produse si servicii de utilitate mare, la preturi mici sau zero.

In acest sens, gratuitor.ro a fost dezvoltat ca un ghid electronic menit sa faciliteze experienta cautarii de gratuitati disponibile atat in mediul online, cat si offline.

Ghidul este structurat pe mai multe domenii de interes, fiecare categorie indexand in fiecare zi cele mai noi resurse gratuite descoperite si documentate. Sfera de cuprindere este ampla, vizitatorii avand posibilitatea de a cauta printre sute de oferte actuale, de la cele dedicate filmelor si concertelor cu intrare libera pana la anunturi despre animale oferite catre adoptie. gratuitor.ro incurajeaza conceptul de comunitate deschisa, astfel incat toti utilizatorii pot contribui cu informatii despre resurse si servicii gratuite cunoscute.

In plan social, gratuitor.ro sustine si promoveaza proiecte emergente si initiative sociale, culturale si informationale oferite liber publicului. De asemenea, gratuitor.ro isi propune implicarea activa in demersurile de descurajare a pirateriei software, prin promovarea conceptelor open source si freeware si a aplicatiilor de acest fel.

Recomandă:
Articol din categoria
De pe net, Proiecte și Pasiuni
Un comentariu
  1. Ioana permalink

    un site de foarte mare folosinta!

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.