Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Gratis – Acvariu cu pesti

scris de Cristi Mosora în 5 martie, 2013

gratis - acvariu cu pesti 1Daca te atrage acvaristica si vrei sa primesti gratuit acest acvariu cu 11 pesti, complet echipat, intra in pagina ofertei si aboneaza-te pana in data de 11 martie 2013. Cel care va primi acvariul va trebui sa il ridice de la domiciliul ofertantului, din Bucuresti, sectorul 2.

Acvariu complet echipat: plante, filtru, pompa exterioara functionala, termometru, incalzitor, cerc de mancare, pompa pentru aspirarea apei, etc. In plus se primesc si pesti: 4 sanitari, un ancistrus, un chonconius, un caras voalat negru, 2 zebre, etc(11 pesti in total) convietuiesc foarte bine. Primiti acvariu de 35 litri ceea ce presupune o curatare partiala a apei si rara ( eu curat apa cam la 3 saptamani pentru ca, daca este mai mic acvariul, trebuie curatat mai des).
gratis - acvariu cu pesti 2Singura conditie este ca vreau sa ajunga pe mana unor peroane care sa fie pasionate de acvaristica, sa le ofere conditii pentru ca se cresc usor dar trebuie ingrijiti un pic totusi, si care au macar posibilitate sa vina sa ii ia cu masina. Nu pot livra in alte orase. Ofer si sfaturi de ingrijire. O sa primesc pisica si nu ii mai pot tine 🙁 Bonus primiti si solutii de ingrijire a apei.

Recomandă:
Articol din categoria
Oferte interesante
10 Comentarii
 1. Marian permalink

  E prima si singura data cand voi zice: „In momentul asta regret ca nu locuiesc in Bucuresti!!!”

 2. Ruxandra permalink

  Daca mai este valabil imi puteti oferi datele de contact mentionez ca sunt familiarizata cu intretinerea unui acvariu intrucat mai am unul dar fiindca imi plac foarte tare pestii, m as bucura sa il primesc

 3. Laura permalink

  Nu renunta la pesti!!! Eu am si pisica si pestic si am impus reguli matzei – nu are voie la acvariu- si convietuiesc bine impreuna…

 4. george permalink

  Salutare!
  Eu sunt in cautarea unui acvariu pentru ca am 2 betta splendens m+f care nu pot sta impreuna intr-un spatiu prea mic, deoarece se cam hartuiesc. Mentionez ca am avut un acvariu de 95litri net cu 4 carasi si 1ancistrus, dar l-am lasat parintilor mei sa se ocupe deoarece nu am vrut sa ii transport cateva mii de km fiind niste pesti de talie maricica.
  Multumesc anticipat!
  George, Bucuresti

  • george permalink

   din pacate nu am vazut ca oferta nu mai e de actualitate, deoarece e prima data cand ajung pe site…

 5. Mihai Olteanu permalink

  Buna ziua ,am avut o mare pasiune pentru acvarii si am detinut mai bine de zece ani acvarii cu diferite specii de pestisori. lavremea aceea trebuia sa-mi confectionez singur ,incepand de la acvariu,incalzitor termometru,hranitor,mincioc instalatie de iluminat,etc,vibratorul fiind singurul accesoriu pe care m-i l-am permis sa-l cumpar. Mi-au fost si-mi sunt f.dragi,iar baiatul meu se pare ca are aceeasi pasiune,de aceea as vrea cu acest prilej sa-i pot oferi sansa de a se bucura de un acvariu. Va multumesc si astept un raspuns.

  • Salut Mihai, din pacate acest acvariu s-a oferit acum 2 ani. Intra pe site ( http://LucruriGratis.ro ) si aboneaza-te la ofertele care te intereseaza. Chiar daca in acest moment nu se ofera niciun acvariu, este posibil sa apara oricand o astfel de oferta noua.

 6. Edward permalink

  Felicitări…!


Trackbacks & Pingbacks

 1. Lucruri Gratis |

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.