Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Saptamana Nationala a Voluntariatului la Brasov

scris de Roxana Comnac în 15 mai, 2013

saptamana nationala a voluntariatului brasovSunt multe lucruri care ne aduc împreună… De exemplu: drumeţiile plănuite cu entuziasm; plimbările târzii în noapte, cu bicicletele; orele creative şi imprevizibile care ne dovedesc priceperea; discuţiile spumoase, haioase şi inteligente, care scot la iveală oamenii minunaţi ce uităm, uneori, că suntem; dorinţa de a trăi într-o comunitate normală şi civilizată. Şi, mai ales, prietenia ce s-a legat între noi datorită voluntariatului!

Fiindcă despre asta este vorba acum, aici! Despre persoane deosebite, în cazul nostru, din cadrul Centrului de Voluntariat Braşov, despre voluntariat şi despre o săptămână întreagă dedicată voluntariatului, celebrată la nivel national, în fiecare primăvară, din 2002 încoace.

În Braşov, povestea Săptămânii Naţionale a Voluntariatului sau SNV se scrie din 2007, iar cea de-a şaptea ediţie ne găseşte la fel de încântaţi, motivaţi, plin de energie şi voie bună. Şi fiindcă faptele valorează de mii de ori mai mult decât cuvintele, pregătim între 13 – 19 mai 2013 o serie de activităţi la care vă aşteptăm cu drag.

Meşterii pricepuţi au deschis SNV-ul luni, 13 mai, orele 16:00, în strada Suişul Castelului nr. 1-3, cu atelier de ECO-ART – acţiunea în care obiectele nefolositoare din casă (cartoane, cutii de metal, plastic, hârtie, fire textile şi metalice, bidoane de plastic/PET-uri) și-au găsit utilitatea.

Dacă nu ai ajuns luni, nicio problemă, activitatea se derulează zilnic până pe 17 mai, între orele 16:00 – 18:00. Iar pe 18 mai va urma expoziţia din Piaţa Sfatului, cochetă şi aparte!

Ziua de vineri ne aşteaptă cu o expoziţie în aer liber, în cadrul căreia vom vorbi despre proiectele Centrului de Voluntariat şi alte iniţiative în care ne-am implicat. GALERIA Centrul de Voluntariat va putea fi admirată pe locurile de parcare din faţa Primăriei Municipiului Braşov, din B-dul Eroilor, începând cu ora 13:00.

JOCURILE plin de haz ale COPILĂRIEI vor fi redescoperite în centrul oraşului, miercuri şi vineri, între orele 15:30 – 19:00, iar demonstraţiile de STREET WORKOUT din Piaţa Sfatului vor scoate la iveală sportivii din noi. Vom avea şi un JOC DE CUNOAŞTERE URBANĂ, sâmbătă, 18 mai, la care vă poftim cu mic, cu mare!

Vom încheia săptămâna dedicată voluntariatului, cum ne şade bine, cu o PLIMBARE noctură pe BICICLETE, punctul de întâlnire fiind stabilit în parcarea din faţă de la Carrefour, la ora 21:00, duminică, 19 mai.

Acestea fiind povestite, să începem acţiunea! 

[Lista evenimentelor se poate consulta si aici]

Recomandă:
Articol din categoria
Proiecte și Pasiuni
Încă nu sunt comentarii

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.