Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Pepene Party la Brasov #2

scris de Cristi Mosora în 14 august, 2013

Acum doi ani, cam pe vremea asta, am lansat invitația pentru prima ediție de Pepene Party din Brașov, întalnire care s-a lăsat cu mai multe continuări (salata de fructe party, drumeții, picnicuri, etc). Cum anul trecut am început să organizăm Bazarul cu LucruriGratis, am cam ignorat aceste întâlniri în care scopul era doar distracția, și rău am facut, având în vedere cât de faine erau 🙂

Așadar, de miercuri, 21 august, vom relua „năravurile” și vă invit la a doua ediție de „Pepene Party”, la Pietrele lui Solomon, în Brașov. Vom îmblânzi zăpușeala „cântând la muzicuță”, vom sta la discuții și ne vom relaxa, la mijloc de săptămână.

Invitatie la Pepene Party #2

Pe scurt: miercuri, 21 august, de la ora 18:00, la măsuțele/căsuțele de la Pietrele lui Solomon. (Poze aici: http://bit.ly/19LU9oJ). Voi aduce cuțit, saci de nylon pentru coji, si câteva tăvi.

Pentru „materia primă”, avem 2 variante:

 1. aducem câte un pepene, ales dupa preferințele personale
 2. contribuim la o chetă cu câte 2-3 lei, pe care ii va primi persoana care va cumpăra mai mulți pepeni și îi va aduce cu mașina personala (eu, sau cine se mai oferă)

Ca să nu ne încurcăm în calcule, vă rog sa confirmați printr-un comentariu participarea, și ce metodă de „aprovizionare” preferați (pepene/chetă), ca să știm câți pepeni este nevoie să cumpărăm.

Vă aştept cu plăcere şi din alte localităţi, dacă aveţi drum prin Braşov 🙂 Iar dacă vreţi să organizaţi astfel de întâlniri şi în alte localităţi, nu vă sfiiţi! Trimiteţi un mail sau lăsați un comentariu, şi vă ajut cu promovarea, ca să afle toată comunitatea LucruriGratis din localitatea voastră.

Persoane care au confirmat până acum participarea:

 1. Cristi
 2. Raluca
 3. Andrea
 4. Mihai
 5. Zoli
 6. Loredana
 7. Catalin
 8. Corina
 9. Peter
 10. Claudia
 11. Bogdan
 12. …hai si tu!
Recomandă:
Articol din categoria
Întâlniri cu membrii, Noutăţi şi Presă
13 Comentarii
 1. Eu prefer cheta, cred ca e mai simplu asa. Deabia astept sa ne vedem acolo! 🙂

 2. Zoli permalink

  propun cheta…engros e mai ieftin

 3. Loredana permalink

  cheta …multa mai simplu asa….

 4. Cheta e mai bine pentru toti sper sa ajung si eu miercuri, deocamdata sunt prins prins prin Fagaras cu niste treburi

 5. Andrea permalink

  Cristi, dacă te oferi tu la negociat cei mai buni pepeni din piață, cine ar mai risca să cumpere pe cont propriu unii trecuți sau necopți? Eu merg pe „mâna” ta și ne socotim la party 🙂

 6. Corina & Peter permalink

  mergem pe versiunea „cheta”. daca se face pepenele de la noi din gradina poate il aducem si pe el :p

 7. Claudia permalink

  si eu tot pt cheta sunt 😀

 8. Bogdan permalink

  cheta….

 9. Radu Balan permalink

  Voi fi prezent, prefer sistem de cheta 🙂

  Abia astept !

 10. Stefan permalink

  Hai sa va dau eu ponturi de pepenar! ca un pepene sa fie bun (ma refer la cei vargati indeosebi) sa fiti atenti la culoarea lor! Singura culoare galbena acceptata pe ei este doar pe partea pe care sta pe pamant, ceea ce este normal! Dungile de verde deschis trebuie sa nu aibe nuante de galben altfel pepenele este palit, adica trecut! Codita pepenului e de preferat sa fie inca verde, ceea ce inseamna ca e proaspat cules, si nu a stat mult timp in piata, deci e bueno bueno!:) Dar in primul rand atentie la culoare zic eu:)… Unii bat in ei sa vada cum suna… Adevarul e ca,(scuzati aceasta sonoritate in C) cu cat ne apropiem de toamna cu atat mai des gasim pepeni zaharisiti, si deci mai putin zemosi datorita faptului ca planta imbatraneste si probabil ca asimileaza apa mai greu (nu-s sigur de asta) Dar pt cei care obisnuiesc sa cumpere pepeni cred ca pot sa isi dea seama si dupa marimea lor raportat la greutate. Daca un pepene mare vi se pare mai usor decat ar trebui, e clar zaharisit. Sunetul trebuie sa fie in La diez in octava a 2-a:))) Glumesc! Din cate mi-am dat seama personal, sunetul nu trebuie sa fie infundat, ci oarecum sus, viu….Of, nu stiu sa explicw dar sa aveti pofta!:)

  • Mersi Stefane, sunt binevenite sfaturile. Adevarul este ca niciodata nu am fost pe deplin multumit de alegerea mea atunci cand am cumparat pepeni vargati. I-am luat tot timpul prea copti, si in afara de sunet nu am avut nici un criteriu de evaluare 🙂
   Ajungi si tu maine?

 11. Stefan permalink

  nu pot din pacate, imi pare rau!… Sper sa gasiti pepeni buni!:)Multumesc de invitatie!:)

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.