Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Aniversăm un an de Bazar cu Lucruri Gratis la Brașov!

scris de Cristi Mosora în 19 septembrie, 2013

Aniversare Bazar cu Lucruri Gratis Brasov

Cu ocazia implinirii unui an de Bazar cu Lucruri Gratis la Brasov, asteptam toti prietenii bazarului (si pe prietenii lor) la o mică sueta cu bunatati facute in casa si multa voie buna 🙂 Intalnirea nu se vrea un eveniment oficial cu meniu, ospatari si coordonatori, ci o intalnire intre prieteni, in care fiecare isi aduce contributia pentru ca totul sa iasa cat mai frumos.

Unde? Când?

Ne întâlnim pe strada Aurel Vlaicu, nr 26B (fosta Şcoală Generală nr. 24 – locul de desfășurare a Bazarului), sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 12. Vom aranja împreuna mesele, iar când totul va fi gata vom da startul festinului.

Ce aducem?

În principiu nu există restricții, fiecare poate să aducă atât dulciuri, cât si feluri de mâncare făcute în casă, atâta timp cât ele nu sunt perisabile (rezistă transportului până la sală) și nu necesită pregătiri prea multe pentru a fi consumate. Ca să ne potolim setea vom avea nevoie și de băuturi răcoritoare (limonade, compoturi, sucuri, etc), iar fructele vor fi și ele binevenite.

Vă rog să aduceți și veselă, tacâmuri  (pentru uzul personal, sau și pentru alții), și dacă aveți/puteți, și câte o față de masă, șervețele, solnițe, etc. Voi aduce eu detergenți și bureți de vase, ca să nu plecam acasă cu vasele murdare.

Cum ne organizăm?

Pentru ca lucrurile să mearga ca și unse, avem la dispoziție pagina evenimentului de pe FB pentru discuții, și comentariile de la acest articol pentru a ști cine vine și ce aduce. Ne va ajuta să știm cine vine și ce aduce (nu vrem să facem exces de „omlette du fromage”, sau să ne trezim că nu avem destulă pâine :P), și pentru acest lucru sunt mai sigure comentariile de aici, că nu se pierd printre alte postări, ca pe Facebook.

Prieteni care au confirmat participarea:

 1. Cristi
 2. Raluca
 3. Veronica
 4. Mihai
 5. Andrea
 6. Oana
 7. Andreea
 8. Cristina
 9. Alexandru
 10. Estera
 11. Petrica
 12. Rodica
 13. Rafy
 14. Alina
 15. Dan
 16. Florin
 17. Ana
 18. Mihaela
 19. Hai si tu!

Recomandă:
Articol din categoria
Comunitate, Întâlniri cu membrii, Noutăţi şi Presă
4 Comentarii
 1. Cristina permalink

  Buna,
  eu si cu prietenele mele aducem 2 checuri aperitiv si ceva dulce………….poate si altceva

 2. Eu pregatesc o tava cu amandine 🙂

 3. Amandine?! De-abia astept!
  Eu aduc ciocolata cum n-ati mai gustat, clatite cu nutella si o prajitura care este surpriza si pentru mine: o fac doar maine dimineata :).

 4. Mihai Itzy permalink

  Eu as venii si ne este problema de mancaruri si bauturi ,…. dar nu am cu ce ajunge pana la BV … 🙁 …

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.