Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in C:\www_apache\lucrurigratis.com\public_html\wp-includes\class-wp-hook.php on line 287

Ai probleme cu Facebook Chat?

scris de Cristi Mosora în 7 februarie, 2014

facebook chatAm sa continui seria de articole cu sfaturi pentru rezolvarea problemelor intalnite la utilizarea Facebook-ului, iar de data asta vom vorbi despre problemele cu Facebook Chat. Foarte multi utilizatori se plang ca nu le merge chatul, sau ca el se tot deconecteaza, ca mesajele nu se trimit. Se pare ca in urma „imbunatatirilor” pe care le-au tot adus platformei au aparut si o serie de bug-uri, de care cei de la Facebook sunt constienti si pe care se straduiesc (zic ei) sa le repare.

Mai jos ai o lista cu cele mai cunoscute probleme legate de Facebook Chat, cu solutiile pe care le recomanda autorii platformei, si cu locurile in care poti sa anunti problema, in cazul in care sfaturile nu functioneaza:

1. Mesajul nu s-a putut trimite

Daca iti apare eroarea ca Mesajul nu s-a putut trimis, incearca sa il retrimiti apasand pe butonul   care apare in dreapta mesajului. Daca tot nu se trimite, cu toate ca esti online, reporteaza aceasta problema aici.

2. Nu pot sa tastez in fereastra de chat

Daca incerci sa scrii un mesaj si in fereastra de chat nu apare nimic, sau daca se afizeaza incorect caracterele, raporteaza aceasta problema aici.

3. Probleme cu notificarile primite la mesajele noi

Daca primesti notificari fara sa fi primit si un mesaj nou, sau nu primesti notificari atunci cand iti ajunge un mesaj, poti sa anunti problema aici.

4.Probleme cu ferestrele si taburile de chat

Daca conversatiile tale se tot minimizeaza, dispar si reapar din senin, raporteaza problema aici.

5. Bara de chat nu mai apare/nu se incarca

Ca sa deschizi bara de chat,  apasa pe Chat, in coltul din dreapta-jos al ecranului. Daca bara de chat tot nu se incarca, raporteaza problema aici.

6. Nu reusesc sa ma conectez pe chat

Daca nu reusesti sa te conectezi la chat, si primesti o avertizare , anunta problema aici.

7. Apar offline pe chat

Daca tocmai ai intrat online pe chat, si cu toate astea apari offline pentru prietenii tai, verifica la Advanced Settings daca nu cumva ti-ai limitat vizibilitatea pentru un numar limitat de prieteni.

8. Statusul prietenului meu se tot schimba din online in offline in timp ce vorbim

Unii oameni nu pot sa discute cu prietenii lor pe chat din cauza ca statusul lor se tot schimba din online in offline. Daca te lovesti de problema asta, poti sa o raportezi aici.

 

Dupa cum am spus si la inceputul articolului, majoritatea problemelor cu chatul de la Facebook sunt din cauza unor bug-uri ale platformei. Daca nu reusesti sa scapi de ele prin utilizarea corecta a chatului, nu iti ramane decat sa raportezi problema, sa astepti un raspuns de la Facebook si sa speri ca o vor repara cat mai repede…

Recomandă:
Articol din categoria
Sfaturi gratis
Un comentariu
  1. Ghenovici Carmen permalink

    Buna ziua , va rog ajutati ma sa inteleg de ce nu pot sa i trimit mesaj pe facebook unui prieten care m a sters acum 2 luni si aseara mi a dat add din nou eu am acceptat si nici unu nu putem sa ne trimitem mesaje.Va multumesc

Lasă un comentariu

Observaţie: Este permisă codarea XHTML.